Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mihai Bobonete, fascinat de Simona Halep, pe care a intalnit-o intamplator: E un om special si o femeie foarte frumoasa

Adevărul Adevărul,
Mihai Bobonete, fascinat de Simona Halep, pe care a intalnit-o intamplator: E un om special si o femeie foarte frumoasa

Actorul Mihai Bobonete 38 de ani) a semnat un mesaj magulitor la adresa Simonei Halep, pe care o considera cel mai bun sportiv din Romania ultimilor zece ani. Vedeta Pro TV subliniaza ca este o onoare sa fim contemporani cu o asa razboinica si ii face un portret tenismenei pe care a intalnit-o din intamplare. continuă pe Adevărul

Mihai Bobonete, fascinat de Simona Halep, pe care a intalnit-o intamplator: Este un om special si o femeie foarte frumoasa

Actorul Mihai Bobonete 38 de ani) a semnat un mesaj magulitor la adresa Simonei Halep, pe care o considera cel mai bun sportiv din Romania ultimilor zece ani. Vedeta Pro TV subliniaza ca este o onoare sa fim contemporani cu o asa razboinica si ii face un portret tenismenei pe care a intalnit-o din intamplare.

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Simona Halep, in fata unui nou trofeu ONLINE VIDEO DIGISPORT

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Finala turneului WTA de la Cincinnati, dintre Simona Halep si Kiki Bertensse joaca astazi, de la ora 21. 00 Partida este in direct pe DigiSport 2.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens 6-2, 6-7 (6), 2-6 / Halep, nvinsa n finala dupa ce a ratat o minge de meci

Simona Halep 1 WTA) a pierdut a doua finala consecutiva disputata la Cincinnati, dupa un ultim act in care a cedat in fata olandezei Kiki Bertens 17 WTA), scor 6-2, 6-7 6), 2-6, desi a avut o evolutie de exceptie in primul set. Condusa cu 4-1 in mansa a doua, romanca a avut puterea sa revina si sa ajunga la minge de meci in tie-break, dar olandeza si-a asumat riscuri si a anulat-o, castigand ulterior setul. Epuizata din punct de vedere fizic dupa titlul de la Montreal si maratonul din Ohio, Simona nu mai putut tine ritmul in setul decisiv, reusind doar doua game-uri.

Simona Halep pentru a patra oara consecutiv n semifinale la Cincinnati, dupa 6-4, 6-1 cu Lesia Turenko

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat pentru a patra oara in semifinalele turneului de la Cincinnati, vineri noapte, trecand in sferturile de finala de sportiva ucraineana Lesia Turenko, numarul 44 mondial, scor 6-4, 6-1, potrivit news. ro. Simona Halep a castigat primul set in 48 de minute, scor 6-4, revenind de la 1-4. Halep: Am avut noroc cu on-court coaching. Am schimbat jocul dupa ce a venit Darren pe teren si mi-a spus ce sa fac.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 6-4 / Halep, calificata n sferturi - Duelul cu Lesia Tsurenko este programat n aceasta noapte

Simona Halep 1 WTA) a obtinut a doua victorie consecutiva in fata australiencei Ashleigh Barty 16 WTA) in decurs de doar cateva zile, calificandu-se astfel in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati. Barty a fost agresiva si a reusit sa o puna de multe ori in dificultate pe romanca. Australianca a riscat foarte mult, cu mingi la limita, dar jucatoarea noastra a gestionat inteligent momentele importante si a fortat atat cat a fost nevoie pentru a obtine victoria. A fost 7-5, 6-4 pentru Halep, care va reveni pe teren peste cateva ore pentru duelul din sferturi cu Lesia Tsurenko 44 WTA).

VIDEO Simona Halep s-a retras de la New Haven: care e explicatia oficiala

Dupa doua saptamani grele, la Montreal si Cincinnati, era de asteptat ca Simona Halep sa isi ia o pauza inainte de US Open.

Clasamentul WTA: Simona Halep, n fruntea ierarhiei pentru a 42-a saptamna - Avans de peste 2000 de puncte fata de Wozniacki

Simona Halep ocupa pentru a 42-a saptamana din cariera pozitia de lider al clasamentului WTA, dat publicitatii luni. Finalista pentru a doua oara consecutiv la Cincinnati, Halep a reusit sa-si apere cele 585 de puncte obtinute anul trecut, astfel ca are un avans de 2. 086 de puncte fata de urmatoarea clasata, Caroline Wozniacki, daneza parasind editia din acest an a competitiei din Ohio inca din turul al doilea.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, ieri, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari. Halep 26 ani) s-a inclinat dupa doua ore si 5 minute de joc, in fata olandezei Bertens 26 ani, 17 WTA), la capatul unui meci solicitant.

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati. A ratat minge de meci in setul secund

Aflata pentru a doua saptamana la rand in finala unui turneu WTA Premier 5, Simona Halep a ratat sansa de a intra in istorie ca prima jucatoare care ar fi reusit dubla prin castigarea turneului canadian urmat de cel din Cincinnati.

LIVE Simona Halep - Kiki Bertens in finala de la Cincinnati. Minge de meci ratat de Halep, partida ajunge in decisiv!

Pentru a doua saptamana la rand Simona Halep disputa finala intr-un turneu de categorie WTA Premier 5.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )