Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mihai Chirica continua atacurile la adresa PSD: Astia ar fi in stare sa mute Sfanta Parascheva la Belina!

B1 B1,
Mihai Chirica continua atacurile la adresa PSD: Astia ar fi in stare sa mute Sfanta Parascheva la Belina!

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a continuat marti atacurile la adresa PSD, dupa interzicerea focului de artificii de la finalul sarbatorilor orasului, Edilul a afirmat, in cadrul sedintei Consiliului. continuă pe B1

VIDEO Mihai Chirica, dupa ce jocul de artificii pentru Sarbatorile Iasului a fost anulat: Vom fi aici si dupa ce moare Dragnea si toate lichelele. La nmormntarea oricaruia dintre ei, din banii mei voi face un mic foc de artificii

Jocul de artificii programat sa se desfasoare luni seara pentru a marca finalul Sarbatorilor Iasului a fost anulat cu numai cateva ore inainte, cei de la ISU retragand autorizatia pe motiv ca sunt statii de carburanti in zona, relateaza Ziarul de Iasi. Primarul orasului Iasi, Mihai Chirica, s-a aratat suparat de aceasta situatie, despre care spune ca este cusuta cu ata rosie, si promite ca la disparitia fiecarui lider neo-comunist din Romania va face, din banii lui, un mic foc de artificii.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica: Vom fi aici si dupa ce moare Dragnea si toate lichelele (VIDEO)

Primarul Iasiului Mihai Chirica a sustinut ca va analiza interzicerea ISU, in ultimul moment, al focului de artificii planuit pentru luni noapte pentru a marca finalul Sarbatorilor Iasului, precizand treaba e cu.

Continua scandalul din PSD: Noi cereri de demisie

Mai multi primari din Mehedinti au semnat o scrisoare prin care cer conducerii centrale din PSD demiterea lui Aladin Georgescu de la conducerea PSD Mehedinti si din fruntea Consiliului Judetean. Aceasta.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )