Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Constantinescu va fi depus la Biserica Sfanta Parascheva. Unde va fi inmormantat indragitul artist

Antena3 Antena3,
Mihai Constantinescu va fi depus la Biserica Sfanta Parascheva. Unde va fi inmormantat indragitul artist

Mihai Constantinescu va fi depus azi la Biserica Sfanta Parascheva din Capitala. Apropiatii si fanii lui isi vor putea lua ramas bun de la artist pana maine cand va fi inmormantat la Cimitirul Ghencea. continuă pe Antena3

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Mihai Constantinescu va fi depus la Biserica Sfanta Vineri- Noua din Capitala inmormantarea va fi joi

Sicriul cu trupul neinsufletit al cintaretului Mihai Constantinescu va fi depus miercuri la Biserica Sfanta Vineri-Noua din Bucuresti miercuri, dupa ora 13. 00, a confirmat pentru Mediafax Simona Secrier, sotia muzicianului.

Unde si cand va fi inmormantat Mihai Constantinescu. Anuntul facut de sotia artistului

Cantaretul Mihai Constantinescu, care a murit la varsta de 73 de ani, va fi inmormantat la cimitirul Ghencea din Capitala.

Detalii despre inmormantarea lui Mihai Constantinescu. Unde va fi ingropat artistul

Mihai COnstaninescu a murit marti seara in urma unui stop cardio-resporator neresesuscitabil, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Vestea mortii sale a venit ca un trasnet si a intristat pe toata lumea. Compozitorul si interpretul de muzica usoara Mihai Constantinescu s-a stins din viata ieri, la varsta de 73 de ani, din cauza unor .

Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Mi-a ramas o imagine trista

Mihai Constantinescu a murit, marti, la Spitalul Floreasca , unde a fost internat cinci luni. Suferinta sa s-a incheiat dramatic. Ce au facut asistentele din spital in momentul in care compozitorul s-a stins? Ce au facut asistentele din spital in momentul in care Mihai Constantinescu a murit? Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 .

Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu! Si-a pierdut casa si a ajuns sa cante pe sume modice

Desi pe sticla se prezenta pozitiv, problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu. Artistul si-a pierdut casa si a ajuns sa cante la evenimente pe sume modice. Problemele s-au tinut lant pentru Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins din viata, marti, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca, in urma unei incercate suferinte. Compozitorul a fost internat .

Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a marturisit artistul apropiatilor, inainte de a muri. Era marea lui dorinta

Drama lui Mihai Constantinescu. Regretatul cantaret si compozitor a murit, marti, 29 octombrie. Odata cu trecerea sa intr-un loc fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat si discutii cu artistul, purtate inainte de a pleca dintre noi. Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins, marti, 29 octombrie, in urma unei incercate suferinte.

Legatura necunoscuta dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Nu am uitat niciodata binele pe care mi l-a facut

Angela Similea are o piesa care descrie perfect legatura dintre Andreea Balan si Mihai Constantinescu: Ce-as fi fost daca n-ai fi existat, caci regretatul artist a fost inceputul cantaretei. Andreea Balan si Mihai Constantinescu, legatura necunoscuta Ce-as fi fost daca n-ai fi existat Nici nu-mi pot imagina Ma intreb daca n-ai fi existat Ce-ar fi .

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului. M-am ratacit pe acest pamant!

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii, de la moartea artistului. Simona Secrier a facut marturisiri cutremuratoare, marcand astfel o prima reactie, dupa trecerea in nefiinta a indragitului compozitor si cantaret. Acesta s-a stins marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului Simona Secrier, sotia regretatului Mihai .

Mihai Constantinescu a murit. Horia Moculescu: A disparut unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii

Mihai Constantinescu a murit. Compozitorul Horia Moculescu spune ca regretatul cantautor Mihai Constantinescu era unul dintre cei mai colorati baladeuri ai ultimelor decenii. Mihai Constantinescu a murit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )