Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mihai Dide, cel mai vocal protestatar Rezist, si-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie

Hotnews Hotnews,
 Mihai Dide, cel mai vocal protestatar Rezist, si-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie

Mihai Cristian Dide, cel mai vocal protestatar Rezist, care aproape saptamanal intra in conflict cu Jandarmeria si este amendat, si-a depus dosarul de angajare la aceasta institutie. Dide spune ca vrea sa prezinte, astfel, care sunt criteriile de angajare la Jandarmerie. continuă pe Hotnews

Mihai Dide, cel mai vocal protestatar rezist, se angajeaza la JANDARMERIE

Inversunatul protestatar rezist Mihai Cristian Dide face un anunt neasteptat: vrea sa se angajeze la Jandarmerie. Si nu glumeste. Dupa ce s-a luptat cu oamenii legii in Piata Victoriei, Dide trece in rand.

Mihai Dide, unul dintre cel mai vocali protestatari Rezist, si-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie. Care sunt motivele sale

Mihai Cristian Dide, protestatarul care aproape saptamanal intra in conflict cu Jandarmeria si este amendat de oamenii legii, si-a depus dosarul de angajare la aceasta institutie. Dide spune ca vrea sa prezinte, astfel, care sunt criteriile de angajare la Jandarmerie.

CODRIN STEFANESCU: PSD, cel mai vanat partid din tara noastra

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din tara noastra, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat, astazi, la Resita, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Codrin Stefanescu: PSD este, la ora actuala, cel mai vanat partid din Romania

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din Romania, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat joi, la Resita,.

Autoritatile bulgare au decis: Cel mai mare domeniu de schi din Balcani NU se va EXTINDE

Cel mai mare domeniu de schi din Balcani, din Bulgaria nu se va extinde. Aceasta este decizia luata de Curtea Suprema de la Sofia, care a stabilit ca domeniul nu se poate mari, fiind intr-un sit protejat UNESCO,.

in cel mai vechi desert se aude o melodie din 1982. Nimeni nu stie undese afla difuzoarele - VIDEO

Africa a celor de la Toto va canta pentru totdeauna in desertul din Namibia. Este cel mai batran desert de pe Pamant, acesta avand o varsta de 55 de milioane de ani. Un artist german de origine.

Detinerile straine de bonduri guvernamentale italiene, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Detinerile de obligatiuni guvernamentale italiene ale investitorilor straini au scazut la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani si jumatate, se arata in raportul de stabilitate financiara publicat ieri de Banca Centrala a Italiei, transmite Reuters, confrom Agerpres.

LOTO. Cel mai mare premiu din istoria Loto 5/40 a fost castigat. Norocosul a completat 120 de variante de joc

Cel mai mare premiucare s-a pus vreodata in joc la Loto 5 din 40 a fost castigat duminica trecuta. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Targu Mures. Castigatorul, care.

Mazda CX-5 a fost cel mai vandut model al japonezilor anul trecut

Anul trecut, Mazda a vandut 2. 259 de vehicule in Romania, in crestere cu 16% comparativ cu anul anterior. Cel mai comercializat model pe piata locala a fost Mazda CX-5 cu 763 de unitati vandute si un avans cu 71% fata de 2017.

CEL MAI SLAB RITM DIN ULTIMII 5 ANI: Economia Germaniei a crescut cu 1,5%

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% in 2018, cel mai slab ritm din ultimii cinci ani si o incetinire clara fata de anul precedent, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul federal de Statistica Destatis), transmit DPA si Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )