Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Dide, unul dintre cel mai vocali protestatari Rezist, si-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie. Care sunt motivele sale

Adevărul Adevărul,
Mihai Dide, unul dintre cel mai vocali protestatari Rezist, si-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie. Care sunt motivele sale

Mihai Cristian Dide, protestatarul care aproape saptamanal intra in conflict cu Jandarmeria si este amendat de oamenii legii, si-a depus dosarul de angajare la aceasta institutie. Dide spune ca vrea sa prezinte, astfel, care sunt criteriile de angajare la Jandarmerie. continuă pe Adevărul

Un fost PRESEDINTE este acuzat ca a luat o MITA RECORD de la unul dintre cei mai puternici traficanti de droguri

Fostul presedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, ar fi luat, in anul 2012, o mita de 100 de milioane de euro de la Joaquin El Chapo Guzman, liderul cartelului Sinaloa, unul dintre cele mai puternice din.

Spectacol Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane. Unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale inceputului de an

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei organizeaza, luni 14 ianuarie 2019, incepand cu ora 19:00, Spectacolul Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane, dedicat marelui poet Mihai Eminescu, de la.

Tocmai A MURIT! Este vorba despre unul dintre cei mai IUBITI ARTISTI din ROMANIA! NIMENI nu se astepta la asa ceva!

Un celebru cantaret a decedat! Adrian Berinde a cedat in lupta impotriva cancerului metastazat pe oase. Lumea muzicii romanesti este in doliu dupa ce Adrian Berinde a murit la varsta de 61 de.

Mihai Dide, cel mai vocal protestatar Rezist, si-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie

Mihai Cristian Dide, cel mai vocal protestatar Rezist, care aproape saptamanal intra in conflict cu Jandarmeria si este amendat, si-a depus dosarul de angajare la aceasta institutie. Dide spune ca vrea sa prezinte, astfel, care sunt criteriile de angajare la Jandarmerie.

Serviciile ING au fost cazute joi timp de aproape o ora. De ce, desi indicele de indisponibilitate al Home`Bank e mult sub media pietei (circa 0.9%), clientii lor sunt cei mai vocali

Miercuri, serviciul Home`Bank al ING a cazut pentru cateva zeci de minute. Pe Facebook, clientii bancii au reactionat imediat si pe buna dreptate. Nu e deloc placut sa vrei faci o plata si sa te trezesti ca transferul nu are loc. Sau, si mai rau, sa fii in strainatate si sa incerci sa-ti platesti hotelul exact in acele minute groaznice in care sistemul e picat. in vara si in toamna trecuta, ne amintim ca au mai existat asemenea caderi ale HomeBank. De picat insa, nu pica doar serviciile ING, ci ale mai multor banci din Romania. Uneori , chiar mai des si pe perioade mai lungi. Doar ca, in piata, cel mai puternic se aude vocea clientilor bancii cu capital olandez. De ce se intampla asta? Sa ne uitam pe cateva date.

Reactia haioasa a lui Rafael Nadal atunci cand a vazut ca unul dintre jurnalisti a adormit la conferinta sa de presa: Nu este o zi foarte interesanta!

Tenismenul Rafael Nadal a inceput sa rada fara oprire in timp ce se afla la conferinta sa de presa de la Australian Open, cand a observat ca unul dintre jurnalistii prezenti a adormit. Jurnalistul.

CODRIN STEFANESCU: PSD, cel mai vanat partid din tara noastra

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din tara noastra, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat, astazi, la Resita, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Codrin Stefanescu: PSD este, la ora actuala, cel mai vanat partid din Romania

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din Romania, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat joi, la Resita,.

Autoritatile bulgare au decis: Cel mai mare domeniu de schi din Balcani NU se va EXTINDE

Cel mai mare domeniu de schi din Balcani, din Bulgaria nu se va extinde. Aceasta este decizia luata de Curtea Suprema de la Sofia, care a stabilit ca domeniul nu se poate mari, fiind intr-un sit protejat UNESCO,.

in cel mai vechi desert se aude o melodie din 1982. Nimeni nu stie undese afla difuzoarele - VIDEO

Africa a celor de la Toto va canta pentru totdeauna in desertul din Namibia. Este cel mai batran desert de pe Pamant, acesta avand o varsta de 55 de milioane de ani. Un artist german de origine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )