Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor, despre o eventuala demitere a sefului Politiei: O sa analizam cu foarte mare atentie

Adevărul Adevărul,
Mihai Fifor, despre o eventuala demitere a sefului Politiei: O sa analizam cu foarte mare atentie

Premierul intermar Mihai Fifor a mers, marti seara, la Ministerul Afacerilor Interne, declarand, la plecare, ca situatia sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, a carui demitere a fost propusa de Carmen Dan, va fi analizata cu foarte mare atentie miercuri si va fi luata o decizie. continuă pe Adevărul

Premierul interimar, in vizita la MAI. Ce a spus Mihai Fifor, despre eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu

Premierul interimar, Mihai Fifor, se afla in aceste momente la Ministerul de Interne. intrebat daca a venit sa clarifice situatia sefului politiei, Fifor a sustinut ca se afla aici din cauza codului.

Fifor, despre o eventuala demitere a lui Despescu: E o situatie pe care o s-o analizam maine si vom lua o decizie

Mihai Fifor, premierul interimar al Romaniei, a declarat, in urma unei intalniri cu ministrul de Interne, Carmen Dan, ca o eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, va fi analizata cu foarte mare atentie in cursul zilei de miercuri si va fi luata o decizie, scrie Agerpres. Totodata, intrebat daca el si Carmen Dan au discutat si posibilitatea demisiei acesteia sau despre faptul ca Valnetin Riciu, consilierul ei, este vizat de doua dosare penale, Fifor a spus nu am discutat.

Premierul interimar va analiza cu atentie o eventuala demitere a lui Despescu

Prim-ministrul interimar, Mihai Fifor, a declarat, astazi seara, referindu-se la o eventuala demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, ca aceasta situatie va fi analizata cu foarte mare atentie miercuri si va fi luata o decizie.

Mihai Fifor, intalnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anuntat cand va lua o decizie in urma scandalului din Politie

Premierul interimar Mihai Fifor a avut marti seara o intalnire cu Carmen Dan, la Ministerul Afacerilor Interne, in cadrul careia au discutat despre problema sefului Politiei, Bogdan Despescu,.

SURSE Numele vehiculate in PSD pentru functia de premier in locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabila varianta

Cel mai vehiculat nume pentru functia de premier este Mihai Fifor, actualul ministru al apararii, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Considerat favorit, Fifor trece drept unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor HotNews. ro, foarte probabil ca presedintele Klaus Iohannis va accepta o noua propunere facuta de PSD la functia de premier. PSD a sugerat ca seful statului ar putea fi suspendat daca va refuza propunerea. Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a precizat la TVR ca in partid nu s-a discutat despre suspendare, dar ca juristii partidului ar fi analizat aceasta varianta.

Premierul Mihai Tudose, despre contractul pentru achizitia de transportoare blindate: E un proiect care a inceput cu o schita pe perete

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, la ceremonia de semnare a contractului pentru achizitionarea a 227 de transportoare blindate si derivate pe platforma PIRANHA 5, ca acesta este un proiect care a inceput in urma cu noua luni in biroul sau cu o schita pe perete numita Picasso, pentru ca doar el si ministrul Apararii, Mihai Fifor, intelegeau ce reprezinta.

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri o sedinta de Guvern

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri, de la ora 13. 00, o sedinta de Guvern. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis l-a numit marti pe Mihai Fifor in functia de premier interimar.

Prima sedinta de Guvern condusa de Mihai Fifor, miercuri de la ora 13.00

Prima sedinta de Guvern condusa de prim-ministrul interimar Mihai Fifor va avea loc miercuri, de la ora 13,00, au declarat surse oficiale pentru AGERPRES. Premierul interimar Mihai Fifor a venit marti la.

Surse: Cand va avea loc prima sedinta de Guvern condusa de premierul interimar Mihai Fifor

Mihai Fifor va conduce miercuri, ca premier interimar, prima sedinta de Guvern de dupa demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Aceasta va avea loc la ora.

Reactia lui Mihai Fifor dupa ce Viorica Dancila a fost nominalizata pentru functia de premier

Viorica Dancila este cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca pentru functia de premier, a opinat Mihai Fifor. Viorica Dancila este un om care nu a putut fi contestat profesional, e cea mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2948 seconds )