Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mihai Fifor, despre implicarea serviciilor secrete: Toata aceasta constructie paralela exista, ea se manifesta si nu de putini ani

B1 B1,
Mihai Fifor, despre implicarea serviciilor secrete: Toata aceasta constructie paralela exista, ea se manifesta si nu de putini ani

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, care este si vicepresedinte al Partidului Social Democrat PSD), intervine in scandalul statului paralel. El considera ca declaratiile facute marti seara de liderul PSD, Liv. continuă pe B1

Ministrul Apararii ii da dreptate lui Dragnea: Toata aceasta constructie paralela exista, ea se manifesta

Mihai Fifor, ministru al Apararii i Guvernul Dancila, considera ca declaratiile facute marti seara de liderul PSD, Liviu Dragnea, despre implicarea serviciilor secrete in activitatea politica a PSD confirma ca toata aceasta constructie paralela exista si se manifesta.

Mihai Fifor a dezvaluit motivul pentru care s-a facut Congresul PSD: Acest congres a fost despre reasezarea partidului

Mihai Fifor a dezvaluit la emisiunea Punctul de intalnire motivul pentru care PSD s-a reunit in congres extraordinar. Acest congres a fost despre reasezarea partidului in matca lui normala de partid so.

Mihai Fifor: Romania se raliaza pozitiei oficiale a NATO in cazul otravirii lui Serghei Skripal

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a declarat ca Romania se raliaza pozitiei oficiale a NATO in cazul otravirii fostului agent dublu rus Serghei Skripal, transmite Agerpres.

Ecaterina Andronescu, despre implicarea SRI in politica: Nu am inteles de ce Liviu Dragnea a spus abia acum

Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, ca nu intelege de ce Liviu Dragnea a vorbit abia acum despre implicarea SRI in politica. Fostul ministru a marturisit ca nu a cunoscut acest fapt si ca nu a simtit.

Serban Nicolae, despre implicarea SRI in politica: Sa mearga pana la capat cei care au ceva de spus

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, sustine ca cine are ceva de spus despre o eventuala implicare a SRI in politica la impartirea puterii in Romania trebuie sa mearga pana la capat cu.

Mihai Sora, despre iadul saraciei din Teleorman: Doar aerul a mai ramas de furat

Intr-un mesaj postat pe Facebook, filosoful Mihai Sora descrie judetul Teleorman ca iadul saraciei, de unde au fost furate padurile, pamanturile, destinele oamenilor si pana si cimitirele, fiind acel taram in care mortii voteaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )