Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mihai Fifor a dezvaluit motivul pentru care s-a facut Congresul PSD: Acest congres a fost despre reasezarea partidului

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor a dezvaluit motivul pentru care s-a facut Congresul PSD: Acest congres a fost despre reasezarea partidului

Mihai Fifor a dezvaluit la emisiunea Punctul de intalnire motivul pentru care PSD s-a reunit in congres extraordinar. Acest congres a fost despre reasezarea partidului in matca lui normala de partid so. continuă pe Antena3

Motivul pentru care trebuie sa bei apa inainte de fiecare masa

Un pahar de apa inainte de masa hidrateaza corpul. Acest obicei simplu ajuta la buna functionare a celulelor si ofera organismului energia de care are nevoie pentru a indeplini doua sarcini extrem de.

Motivul pentru care Viorica Dancila a vrut sa ajunga al doilea om din PSD

Premierul Viorica Dancila afirma ca, desi initial anuntase ca nu va candida pentru o functie in PSD, a primit numeroase telefoane de la lideri ai partidului care i-au transmis ca trebuie sa candideze. Am.

Motivul pentru care este bine sa pui un burete umed in figider! Afla ce beneficii aduce

Consumul de fructe si legume este bun pentru organism, deoarece ele contin minerale, antioxidanti si fibre care protejeaza impotriva bolilor de inima sau cancerului. Sunt fructe pe care le punem la frigider ca.

Timisoara: O femeie si-a ucis fetita de numai 4 ani. Motivul pentru care a comis crima este TERIFIANT

O femeie din Timisoara, in varsta de 38 de ani, si-a ucis fetita de doar patru ani pentru a se razbuna pe sotul ei. Dupa o cearta cu sotul ei, aceasta a dus copilul in baie si a taiat-o la.

Timisoara: O femeie si-a ucis fetita de numai 4 ani. Motivul pentru care a comis crima este TERIFIANT (VIDEO)

O femeie, fosta educatoare,din Timisoara, in varsta de 38 de ani, si-a ucis fetita de doar patru ani pentru a se razbuna pe sotul ei. Dupa o cearta cu sotul ei, aceasta a dus copilul in baie si a.

Dragnea a explicat motivul pentru care Ion Iliescu a lipsit de la Congresul extraordinar al PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat marti seara la Antena 3 absenta fostilor lideri ai partidului Ion Iliescu si Adrian Nastase de la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc la sfarsitul.

Carmen Bruma rupe tacerea! A dezvaluit MOTIVUL ULUITOR pentru care NU VREA sa faca NUNTA cu Mircea Badea, desi au un COPIL impreuna! Niciodata nu ...

Partenera lui Mircea Badea, Carmen Bruma, a dezvaluit motivul pentru care nu doreste sa fie mireasa si sa faca nunta. Carmen Bruma nu a fost mireasa. Motivul a fost dezvaluit chiar de ea si ridica un.

Motivul pentru care ar trebui sa faci o poza electrocasnicelor inainte sa pleci in vacanta

Pregatirile de vacanta de pe ultima suta de metri pot fi destul de stresante si este posibil sa uiti cateva lucruri esentiale. Un truc simplu te poate ajuta sa scapi de stresul de a uita plita sau cuptorul.

Motivul pentru care Spotify s-a extins in Romania. Legatura cu bursa de pe Wall Street

Dupa mai multi ani de asteptari, celebra aplicatie de muzica online Spotify a intrat oficial si pe piata oficial din Romania, pe 12 martie. Serviciul s-a lansat cu o versiune gratuita si una premium.

Mihai Fifor: Congresul extraordinar al PSD a demonstrat forta partidului

Mihai Fifor, vicepresedinte PSD pentru Regiunea Vest, a declarat ca forta, maturitatea politica, unitatea, spiritul profund democratic si european al celui mai important partid politic din Romania au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )