Libnet.ro
UNICEF

12:15

MIHAI FIFOR: Din cauza blocajelor presedintelui, comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Din cauza blocajelor presedintelui, comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni si comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a.

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui Romania investeste mai .

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor.

MIHAI FIFOR: PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca liberalii au dat dovada de demagogie in ceea ce priveste pensiile speciale, intrucat nu au votat impozitarea acestora, in ciuda declaratiilor potrivit carora nu sunt de acord cu acestea. Senatul a adoptat legea care prevede impozitarea pensiilor speciale mai mari de 7. 000 de lei, dar Camera Deputatilor este cea care are decizia finala.

Mihai Fifor: Avem o misiune pentru oameni, la care nu renuntam si pe care nu o negociem

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, transmite ca romanii merita un presedinte care pune interesul tarii inaintea propriului interes. Avem o misiune pentru oameni, la care nu renuntam si.

Legea politelor RCA se schimba, din cauza UE. in ce constau modificarile aduse de Ministerul de Finante

Se schimba legea politelor RCA, potrivit unui proiect de lege al Ministerului Finantelor. Institutia vrea sa schimbe Legea 1322017, din cauza unor posibile sanctiuni pe care le-ar putea decide Comisia Europeana. Ministerul Finantelor Publice a pus in dezbatere publica un proiect de lege privind modificarea Legii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto, adica Legea 1322017.

Tariceanu: Liderii europeni sunt surzi la gemetele celor care au ajuns in puscarie din cauza abuzurilor comise de Koves. Sunt la fel de mandru ca atunci cand Ceausescu era plimbat cu trasursa de regina Angliei

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca liderii europeni sunt surzi la gemetele celor care au ajuns in puscarie din cauza abuzurilor comise de Laura Codruta Kovesi si a sistemului care o tine in functii. Comentand votul din COREPER pentru numirea fostei sefe a DNA in functia de procuror-sef european, Tariceanu mai spune ca este la fel de mandru ca roman ca atunci cand Ceausescu a fost plimbat de Regina Angliei cu trasura.

Tragedie in Baia Mare. Doi frati s-au aruncat in gol de la etajul cinci din cauza saraciei. Unul dintre ei a murit pe loc

Doi frati au cazut in gol de la etajul cinci al blocului in care locuiau, din municipiul Baia Mare, unul dintre ei decedand in urma impactului, iar celalalt a fost spitalizat cu traumatisme multiple, a precizat,.

Experienta traumatizanta pentru o femeie fara adapost. Incredibil prin ce a trecut din cauza a doi tineri

O femeie fara adapost din Marea Britanie a fost batuta de doi tineri si torturata pentru ca acestia au vrut sa sarbatoreasca iesirea din inchisoare a unuia dintre ei. Tinerii aveau 20,.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )