Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mihai Fifor face schimbari la Palatul Victoria: A fost eliberat din functie

B1 B1,
Mihai Fifor face schimbari la Palatul Victoria: A fost eliberat din functie

Premierul interimar Mihai Fifor l-a eliberat din functia de secretar de stat - sef al Corpului de control al prim-ministrului, pe Bogdan-Cosmin Stefan, informeaza Agerpres. Decizia a fost publicata in. continuă pe B1

Este oficial! Tudose nu mai este premierul Romaniei. Fotoliul de la Palatul Victoria este ocupat de Mihai Fifor

Fotoliul de la Palatul Victoria este ocupat de Mihai Fifor. Decretele privind incetarea functiei de prim-ministru a lui Mihai Tudose si pentru desemnarea lui Mihai Fifor ca premier interimar au fost semnate.

Mihai Tudose a ajuns marti dimineata la Palatul Victoria

Este ziua decisiva in PSD. Partidul trebuie sa anunte marti cine va fi noul premier, iar Mihai Tudose a ajuns in aceasta dimineata la Palatul Victoria, dupa ce luni seara, din acelasi loc.

Mihai Tudose, prima reactie dupa demisie: Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile

Premierul demisionar Mihai Tudose anunta ca nu va asigura interimatul la Guvern si ca nu regreta nimic din activitatea de premier. Plec cu fruntea sus, nu regret nimic. Merg la Palatul Victoria sa.

Premierul interimar, PRIMA SEDINTA la Guvern. Ce le-a transmis Mihai Fifor ministrilor (VIDEO)

In prima sedinta ca premier interimar, Mihai Fifor le-a spus miercuri ministrilor prezenti ca este important de transmis cetatenilor faptul ca Executivul isi face datoria fara niciun fel de.

Premierul interimar Mihai Fifor l-a reinstalat in fruntea resurselor minerale ale Romaniei pe Gigi Dragomir, fost comerciant de carne si apropiat de Ionel Arsene

Premierul interimar Mihai Fifor l-a numit joi pe Gigi Dragomir in fruntea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), institutie care gestioneaza rezervele de petrol, gaze si metale ale Romaniei. Gigi Dragomir, fost comerciant de carne si un apropiat al baronului PSD de Neamt Ionel Arsene, proaspat retinut de DNA, fusese dat afara de la ANRM de Mihai Tudose la finalul lunii decembrie, in ciuda cererii lui Liviu Dragnea.

Seful ANRM, demis de Tudose, a fost repus in functie de premierul interimar Mihai Fifor

Mihai Fifor a decis sa-l repuna pe Gigi Dragomir in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM). Decizia a fost publicata si in Monitorul.

Mihai Fifor, despre o eventuala demitere a sefului Politiei: O sa analizam cu foarte mare atentie

Premierul intermar Mihai Fifor a mers, marti seara, la Ministerul Afacerilor Interne, declarand, la plecare, ca situatia sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, a carui demitere a fost propusa de Carmen Dan, va fi analizata cu foarte mare atentie miercuri si va fi luata o decizie.

Reactia lui Mihai Fifor dupa ce Viorica Dancila a fost nominalizata pentru functia de premier

Viorica Dancila este cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca pentru functia de premier, a opinat Mihai Fifor. Viorica Dancila este un om care nu a putut fi contestat profesional, e cea mai.

Mesajul categoric transmis de Mihai Fifor pe Facebook, in urma cu doua zile

Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, a fost desemnat, marti, premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma demisiei lui Mihai Tudose. Nominalizarea vine dupa un scandal urias.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor interimar la conducerea guvernului

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a anunta, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, in functia de premier interminar, dupa demisia lui Mihai Tudose, care i-a fost inaintata si pe care.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )