Libnet.ro
UNICEF

12:15

MIHAI FIFOR II RASPUNDE LUI EUGEN TEODOROVICI: Cand narcisismul devine patologic, bichonul incepe sa se creada pitbull

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR II RASPUNDE LUI EUGEN TEODOROVICI: Cand narcisismul devine patologic, bichonul incepe sa se creada pitbull

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor ii raspunde fostului presedinte executiv al partidului Eugen Teodorovici, care l-a numitsobolan, spunand ca, atunci cand narcisismul devine patologic, bichonul incepe sa se creada pitbull. umfla pieptul, isi flutura narile si se tot admira in oglinda. continuă pe Ziarul Bursa

Fifor i-o intoarce lui Teodorovici: Cand narcisismul devine patologic, bichonul incepe sa se creada pitbull

Facut sobolan in noaptea alegerilor de catre fostul ministru de Finante, Mihai Fifor i-o intoarce lui Eugen Teodorovici. Cand narcisismul devine patologic, bichonul incepe sa se creada pitbull. umfla pieptul, isi flutura narile si se tot admira in oglinda. Mama, mama ce voinic!, a scris Fifor pe Facebook.

Mihai Fifor, reactie dupa ce Teodorovici l-a facut sobolan: Are un limbaj colorat. Nu e...

Eugen Teodorovici a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al PSD si a explodat la adresa lui Mihai Fifor, spunandu-i acestuia sobolan, dupa ce fostul ministru al Apararii a.

Sobolanul Fifor ii raspunde bichonului Teodorovici: Cand narcisismul devine patologic, bichonul incepe sa se creada pitbull

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor i-a raspuns, joi, lui Eugen Teodorovici pe Facebook, dupa ce a fost caracterizat de acesta drept sobolan.

Mihai Fifor, dupa ce Eugen Teodorovici l-a facut sobolan: Un moment impetuos. E nevoie si de oameni impetuosi in politica romaneasca

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, si ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si uneori un limbaj colorat. Fifor a reactionat astfel dupa ce marti seara, dupa sedinta CEx in care conducerea partidului a demisionat, Eugen Teodorovici l-ar fi cautat intreband unde este sobolanul. De asemenea, Mihai Fifor, omul de casa al Vioricai Dancila, s-a repliat repede, laudandu-l pe noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, un om cu foarte multa experienta politica.

Scandal monstru in PSD! Mihai Fifor reactioneaza dupa ce Eugen Teodorovici l-a numit SOBOLAN: E stilul lui EXOTIC ... Un apelativ care se foloseste des in PSD

Fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor, reactioneaza dupa ce Eugen Teodorovici l-a numit sobolan. Nu am avut un schimb de replici cu Eugen Teodorovici, nici nu aveam cum, eu eram deja plecat catre.

Ce ii raspunde Mihai Fifor lui Eugen Teodorovici, dupa ce l-a facut sobolan

Senatorul PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, precizand ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si.

Digi 24: Scandal dupa sedinta CEx. Eugen Teodorovici a intrat in birou peste Mihai Fifor: Unde e sobolanul ala?

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reactie dura la adresa lui Mihai Fifor, dupa sedinta CEx de marti seara. Deranjat ca Fifor a declarat despre el ca si-ar fi dat demisia, Teodorovici a iesit din biroul in care se afla, sa il caute pe Mihai Fifor. Unde e sobolanul ala?, intreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, val de ironii la adresa lui Mihai Fifor: Mihaita, alintat Sobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie in cap

Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor il ataca in termeni duri pe Mihai Fifor, fostul secretar general al PSD. Dupa ce Eugen Teodorovici l-a numit sobolanpe.

Eugen Teodorovici, la un pas de bataie cu Mihai Fifor: Am inceput sa-l caut prin partid. Norocul lui ca nu l-am gasit Derapaj la adresa lui Rares Bogdan

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a admis, miercuri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a fost la un pas de bataie cu Mihai Fifor dupa CEx-ul PSD, dupa ce colegul sau de partid declarase pe.

Mihai Fifor atac furibund la adresa lui Teodorovici: Nu pot sa accept marlania unora, grobianismul si lipsa de bun simt

Mihai Fifor si fostul presedintele executiv, Eugen Teodorovici sunt intr-un razboi pe viata si pe moarte. Dupa ce Teodorovici l-a numit sobolan si l-a amenintat cu bataia, acum Fifor vine lanseaza un.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )