Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mihai Gadea, dupa decizia Curtii de Apel Ploiesti: Sunt complet socat. Dupa ce ne-au luat sediile, acum ne iau apartamentele

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, dupa decizia Curtii de Apel Ploiesti: Sunt complet socat. Dupa ce ne-au luat sediile, acum ne iau apartamentele

Mihai Gadea a avut o prima reactie dupa decizia Curtii de Apel Poiesti, care a decis ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sa primeasca suma de 300. 000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la. continuă pe Antena3

Reactie vehementa a UDMR dupa decizia Curtii Constitutionale privind Liceul romano-catolic: Este o rusine pentru Romania / Hunor, despre PNL si PMP: Josnici, ultranationalisti, anti-maghiari

Decizia CCR de luni este revoltatoare, afirma UDMR dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea PNL si PMP privind proiectul de lege de infiintare a Liceului Romano-Catolic de la Tirgu Mures. Presedintele Uniunii spune, potrivit unui comunicat de presa ca in 2018, Romania nu are nici viziune, nici obiective pe termen lung, si ca PNL si PMP actioneaza cu atat de multa josnicie incat incat fostii lideri ai PRM ar putea sa invete de la ei .

Reactie socanta a unui politician de etnie maghiara, dupa decizia Curtii Constitutionale: Tara asta este de rahat

Clujeanul Fancsali Ern337;, lider al Partidului Popular Maghiar din Transilvania PPMT) si fost candidat al acestei formatiuni politice maghiare la conducerea Primariei Cluj-Napoca, a reactionat socant la decizia.

Mihai Gadea, PRIMA REACTIE dupa ce a aflat ca A PIERDUT procesul cu Kovesi: Suntem complet ...

Mihai Gadea a reactionat imediat dupa aflarea vestii ca a pierdut procesul cu sefa DNA. Acesta s-a aratat complet socat, dupa ce a aflat decizia Curtii de Apel Ploiesti, prin care au pierdut procesul .

Prima reactie a lui Mihai Gadea dupa procesul pierdut cu sefa DNA: Absolut socant! E limpede, e o actiune de intimidare

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a reactionat dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a castigat procesul intentat postului de televiziune si trebuie sa primeasca daune morale in valoare de 300. 000 de lei. Realizatorul s-a declarat complet socat si sustine ca este o incercare de intimidare, dand asigurari ca procesul se va transforma intr-un razboi pentru libertatea de exprimare.

Curtea de Apel Ploiesti, asteptata sa se pronunte astazi in procesul dintre Laura Codruta Kovesi si Antena 3

Judecatorii Curtii de Apel Ploiesti sunt asteptati sa sepronunte, marti, in procesul intentat de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, postului de televiziune Antena 3 si mai multor angajati si colaboratori ai acestuia, potrivit news. ro.

UPDATE Curtea de Apel Ploiesti: Gadea, Ciuvica si Antena 3 trebuie sa-i plateasca lui Kovesi daune morale de 300.000 de lei. Sefa DNA trebuie sa primeasca si scuze publice

Curtea de Apel Ploiesti a decis, marti, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300. 000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la paratii Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3, potrivit Agerpres. Decizia nu este definitiva. 11 E absolut socant, a declarat Mihai Gadea intr-o interventie telefonica la Antena 3. Vom merge la instantele superioare si la CEDO, a adaugat Gadea.

Curtea de Apel Ploiesti: Gadea, Ciuvica si Antena 3 trebuie sa-i plateasca lui Kovesi daune morale de 300.000 de lei

Curtea de Apel Ploiesti a decis, marti, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300. 000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la paratii Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3, potrivit Agerpres.

Mihai Gadea s-a DEZLANTUIT la Romania TV dupa ce a pierdut procesul cu sefa DNA: Procurorii DNA au intervenit in acest dosar ca sefa DNA sa castige bani

Mihai Gadea, prezentatorul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3, a trecut peste rivalitatea cu Romania TV si a intrat prin telefon pentru a discuta despre decizia in cadrul procesului pierdut impotriva.

Mihai Gadea, dezvaluire despre o oferta de cumparare a Antenei 3

Mihai Gadea a facut o dezvaluire importanta, marti, la Sinteza Zilei. Acesta a vorbit despre o oferta suspecta de cumparare a Antenei 3, dupa ce Dan Voiculescu a fost arestat. Oferta a fost facuta de un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )