Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mihai Ghimpu, despre intentia PD de a boicota referendumul din 19 noiembrie: Este un ajutor acordat socialistilor, dar nu lui Dorin Chirtoaca

Adevărul Adevărul,
Mihai Ghimpu, despre intentia PD de a boicota referendumul din 19 noiembrie: Este un ajutor acordat socialistilor, dar nu lui Dorin Chirtoaca

Presedintele PL, Mihai Ghimpu, nu crede in sinceritatea lui Vlad Plahotniuc, cel care a anuntat marti, 3 octombrie, ca PDM nu va participa sub nicio forma la referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoaca din functia de primar general. Liberalul afirma ca acest pas al democratilor vine sa-i ajute pe socialisti, dar nu pe actualul primar suspendat. continuă pe Adevărul

Venezuela: Maduro il numeste ipocrit pe Rajoy pentru incercarea de a opri referendumul din Catalonia

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, l-a criticat, duminica, pe premierul Spaniei, Mariano Rajoy pentru incercarea de a interzice referendumul din Catalonia. Maduro a spus ca Rajoy este un ipocrit pentru ca a sustinut opozitia din Venezuela in timp ce el a reprimat dorinta cetatenilor din Spania, relateazaReuters.

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari .

Vesti ingrijoratoare! Referendumul din Catalonia a zguduit pietele financiare din Spania

Costurile cu imprumuturile ale Guvernului spaniol au crescut, iar pietele financiare spaniole s-au prabusit luni, pe masura ce investitorii evalueaza consecintele politice ale violentele care au marcat.

Mihai Fifor, despre trecerea Cetatii Aradului de la MApN la Primarie:Minciunile municipalitatii continua in cascada, fara nicio asumare

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, prezent la acest sfarsit de saptamana la Arad, a afirmat ca ministerul pe care il conduce este de acord si doreste trecerea Cetatii Aradului in circuitul civil, dar nu in orice conditii.

Amprenta zilei de nastere. Dezvaluiri facute de Mihai Voropchievici despre cei nascuti pe 1

Cei nascuti pe 30, indiferent de luna, sunt creativi, au o sensibilitate deosebita si dragoste pentru frumos, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri.

Imagini emotionante dupa referendumul din Catalonia. Politistii care au facut scut uman au izbucnit in plans - VIDEO

Referendumul catalan a lasat in urma un sir de proteste, ca urmare a actiunilor violente ale politiei spaniole. Politistii au incercat sa impiedice votantii sa ajunga la urne si au apelat.

Analiza: Referendumul din Catalonia este doar inceputul? Ce miscari autonomiste mai exista in Europa

Referendumul pentru independenta Cataloniei ar putea declansa si alte pretentii de independenta in regiuni din Europa, potrivit unei analize a cotidianului francez, Le Figaro. Jurnalistii francezi.

Prima reactie a UDMR dupa violentele de la referendumul din Catalonia

Reprezentantii UDMR au avut prima reactie oficiala cu privire la situatia din Catalonia. intr-un comunicat de presa, transmis luni, acestia condamna actele de violenta care au avut loc in provincia.

Reactia UDMR dupa referendumul din Catalonia: Majoritatea nu trebuie niciodata sa vizeze suprimarea minoritatilor

Reprezentantii UDMR au avut prima reactie oficiala cu privire la situatia din Catalonia. intr-un comunicat de presa, transmis luni, acestia condamna actele de violenta care au avut loc in provincia.

Subiectele zilei: Opt cauze ce pot declansa viitoarea criza economica; Patru posibile scenarii dupa referendumul din Catalonia; Hibele din mediul universitar pe care guvernantii au promis ca le rezolva si nu au facut-o.

Viktor Orban si-a lansat campania electorala in Romania. Specialistii: Orban se raporteaza constant la un oponent, fie ca este Soros, valul de migranti sau UE. Cazul Glaser: Un prim esec al AfD in Bundestag? Parlamentul german se pregateste pentru prima sedinta dupa alegerile din 24 septembrie. Impartirea functiilor dezvaluie lupte grele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )