Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mihai Ghimpu: Plahotniuc controleaza tot ce misca in Republica Moldova. Dodon e copilul lui politic

Adevărul Adevărul,
Mihai Ghimpu: Plahotniuc controleaza tot ce misca in Republica Moldova. Dodon e copilul lui politic

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, declara ca intre Igor Dodon si Vlad Plahotniuc ar exista o intelegere, unde unul dintre ei si-ar fi asumat rolul de politician proeuropean, iar altul cel de prorus, situatie formata pentru ca ambii politicieni sa aiba de castigat. Liberalul mai mentioneaza ca liderul PDM controleaza tot ceea ce misca in Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Mihai Ghimpu, la Adevarul Live, de la ora 11.00.Va intra Republica Moldova in colaps, dupa ce UE refuza sa mai trimita bani la Chisinau?

MIhai Ghimpu, fostul presedinte interimar al Republicii Moldova, in prezent lider al Partidului Liberal de la Chisinau, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre relatia dintre Romania si Republica Moldova in era Dodon.

Mihai Ghimpu, la Adevarul Live.Va intra Republica Moldova in colaps, dupa ce UE refuza sa mai trimita bani la Chisinau?

MIhai Ghimpu, fostul presedinte interimar al Republicii Moldova, in prezent lider al Partidului Liberal de la Chisinau, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre relatia dintre Romania si Republica Moldova in era Dodon. Cum se va descurca Guvernul condus de Pavel Filip fara ajutorul financiar al UE? Cat de periculos este noul sistem electoral adoptat de Chisinau pentru democratia moldoveneasca? 2018-centenarul unirii sau al dezbinarii?.

Ilan Sor, politician si om de afaceri controversat, condamnat la inchisoare in Republica Moldova, a fost in vizita la Parlamentul European pentru a se plange de abuzuri

Ilan Sor, om de afaceri controversat si orimarul orasului Orhei din Republica Moldova, condamnat la inchisoare in tara sa, a fost in vizita la Strasbourg, la Parlamentul European, unde spune ca s-a plans ca este supus abuzurilor si unde ar fi oferit detalii despre furtul miliardului de dolari din sistemul bancar din tara vecina, asa-numitul furt al secolului, relateaza Pro Tv Chisinau.

Traian Basescu lansat in campania electorala din Republica Moldova: Am fost educat in ideea ROMANIEI MARI!

Ex-presedintele Romaniei s-a lansat oficial in batalia politica din Republica Moldova. A facut pasul in aceasta saptamana cand a intrat intr-un adevarat maraton de afirmare publica, nefiind zi in care sa lipseasca de la intalnirile oficiale cu cetatenii sau de pe ecranele televizoarelor.

Traian Basescu: Unirea cu Republica Moldova va face Romania mai puternica

Fostul lider de la Cotroneni Traian Basescu considera ca o eventuala Unire a Republicii Moldova cu Romania va contribui la formarea unui stat roman mai puternic. Basescu afirma ca a vorbit cu mai multi lideri europeni, pe cand era presedinte de tara, despre subiectul Unirii celor doua maluri ale Prutului, iar rezultatul discutiilor il face sa fie increzut in realizarea acestui obiectiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )