Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mihai Nesu, gest impresionant. Proiectul de 3 milioane de euro al fostului jucator de la Steaua

Playtech Playtech,
Mihai Nesu, gest impresionant. Proiectul de 3 milioane de euro al fostului jucator de la Steaua

Mihai Nesu, pentru multi dintre noi, poate deveni un exemplu de luptator, mai ales daca tinem cont de faptul ca, de mai bine de 8 ani traieste intr-un carucior cu rotile. Ceea ce este imbucurator este faptul ca se simte din ce in ce mai bine. Mihai Nesu, gest impresionant La 8 ani de la . continuă pe Playtech

Clinica Polisano a lansat o licitatie de pana la 53 milioane euro pentru achizitia de materiale sanitare

Clinica Polisano a lansat o licitatie de pana la 252,66 milioane lei 52,9 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de materiale sanitare si dispozitive medicale, potrivit unui anunt publicat pe platforma SEAP.

Concurs de solutii pentru combaterea risipei alimentare: Premii de 2 milioane Euro

Antreprenorii, fermierii, firmele mici si mijlocii, studentii pot participa la un concurs european de solutii privind problemele legate de productia, transformarea, logistica si consumul de hrana, bugetul total al competitiei fiind de 2 milioane de euro.

FintechOS primeste o investitie Series A in valoare de 12,7 milioane euro pentru extinderea globala

Compania FintechOS a primit o investitie Serie A in valoare de 12,7 milioane de euro in cadrul unei runde care a fost condusa de Digital East Fund din partea Earlybird Venture Capital si OTB Venturesc, cu participarea actualilor investitori GapMinder.

Ministrul Transporturilor: Baronul de Neamt, Ionel Arsene, a dat firmelor de casa 81 milioane de euro. Cine a efectuat lucrarile

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a efectuat o serie de controale asupra modului in care au fost cheltuite fondurile publice destinate lucrarilor de infrastructura rutiera, in urma carora a descoperit ca baronul de Neamt, Ionel Arsene, a dat apropiatilor tai contracte fara licitatie, in valoare de 81 milioane euro.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )