Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mihai Sora ii IRONIZEAZA pe Dancila si Dragnea: Aici, PROTESTANT in tabara de antrenament in munti, cu munitie gasita la fata locului (FOTO)

B1 B1,
Mihai Sora ii IRONIZEAZA pe Dancila si Dragnea: Aici, PROTESTANT in tabara de antrenament in munti, cu munitie gasita la fata locului (FOTO)

Mihai Sora, unul dintre cei mai activi rezist, ii ironizeza pe Liviu Dragnea Viorica Dancila, dupa ce premierul i-a confundat pe protestatari cu protestantii, iar seful PSD a declarat ca a. continuă pe B1

Reactia lui Mihai Sora la referendumul pentru redefinirea familiei

Mihai Sora s-a exprimat pe contul sau de Facebook in legatura cu referendumul pentru redefinirea familiei mentionand ca, desi multe persoane il indeamna sa spuna cateva cuvinte pe aceasta tema, nu vrea sa se pronunte si sa se pozitioneze de o tabara sau alta.

Mesajul lui Mihai Sora inainte de referendumul privind familia traditionala: Nu ati uitat, trag nadejde, de SOBOLANI

Filosoful si scriitorul Mihai Sora spune ca a primit numeroase cereri care l-au indemnat, ispitit sau somat sa spuna ce crede despre referendumul privind familia tradiotionala care va fi organizat pe 6-7.

Negociatorul-sef al Comisiei Europene, intalniri cu Iohannis, Dancila, Dragnea si Tariceanu

Negociatorul-sef al Comisiei Europene, Michel Barnier, va avea, marti, intrevederi cu presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )