Libnet.ro
UNICEF

19:47

Mihai Sora: Sunt intrebat intepat sau mai duios daca ma voi vaccina. Ce decizie a luat academicianul

B1 B1,
Mihai Sora: Sunt intrebat intepat sau mai duios daca ma voi vaccina. Ce decizie a luat academicianul

Mihai Sora 104 ani) a anuntat ca se vaccineaza anti-COVID-19. Academicianul a facut anuntul intr-un mod atipic, prin care si-a exprimat nemultumirea cu privire la tensiunile sociale in contextul. continuă pe B1

Mihai Sora a facut anuntul despre vaccinul anti-covid. Reactii imediate ale admiratorilor

Filozoful Mihai Sora, in varsta de 103 ani, a publicat, recent, pe contul sau de socializare un mesaj legat de vaccinarea anti Covid-19. Ce tranmite filozoful prin intermediul mesajului postat? De cand a aparut pandemia de Covid-19 in Romania, celebrul filozof si scriitor, Mihai Sora a transmis mai multe mesaje prin intermediul retelelor de socializare.

Ce le raspunde Mihai Sora celor care-l intreaba daca se va vaccina: Tafna care s-a instapanit pe unii dintre romani chiar nu-si are rostul in vremurile acestea

Mihai Sora le raspunde intr-o postare pe Facebook celor care il intreaba daca se va vaccina, exprimandu-si indignarea cu privire la unele dintre reactiile romanilor.

Mihai Sora: in toata rautatea lui, virusul acesta ne va ajuta, poate, sa refacem armonia dintre generatii

Filosoful Mihai Sora spune ca l-a emotionat nepus ca multi copii incearca sa isi inscrie parintii si bunicii pe platforma buclucasa pentru a se vaccina impotriva COVID. Virusul acesta ne va ajuta sa refacem armonia dintre generatii, spune filosoful in varsta de 104 ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )