Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mihai Teodor, despre instabilitatea politica din Romania

Antena3 Antena3,
Mihai Teodor, despre instabilitatea politica din Romania

Invitat recent la emisiunea Editie speciala, Mihai Teodor, vicepresedinte al Partidului Puterii Umaniste social liberal), a taxat negocierile din scena politica cu privire la alegerile anticipate. continuă pe Antena3

ARESTAREA momentului in politica din Romania! 4 ani si 10 luni de inchisoare cu executare

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au decis, vineri, condamnarea lui Gheorghe Hansa, fostul primar al localitatii cernavoda, la 4 ani si 10 luni de inchisoare cu executare.

Tariceanu despre alegerile anticipate: Toata administratia din Romania va fi blocata timp de patru luni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca fortarea declansarii alegerilor anticipate, prin asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi, ar duce la blocarea administratiei publice si locale din Romania timp de patru luni.

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu. Nu este vorba despre Stefan Banica, ci despre un alt barbat celebru din Romania |Informatie in premiera

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin .

Carmen Bruma da cartile pe fata, despre pozele incendiare din zapada. Am luat-o razna

Carmen Bruma nu se dezminte. Dupa ce a aparut pe Instagram aproape goala in zapada, de data aceasta vedeta surprinde din nou. Carmen Bruma da cartile pe fata, despre pozele incendiare din zapada Carmen Bruma face furori cu imaginile hot, asa cum recunoaste si ea in postarile pe Instagram. Iubita lui Mircea Badea si-a surprins .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate. Lista este lunga, presarata cu nume grele de la noi

Incinerarea, subiect greu de dus, este alegerea multor oameni, grabind un proces pe care nu si-l doresc dupa trecerea lor in nefiinta. Vedetele din Romania fac parte din aceasta categorie, iar lista este lunga si presarata cu nume grele de la noi. Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate Persoanele publice din .

PRESEDINTELE AAR: Aeroporturile din Romania vor avea nevoie de investitii

Aeroporturile din Romania vor avea nevoie, in urmatorii 15 ani, de investitii in marirea terminalelor si a pistelor, in contextul in care se prognozeaza o crestere de 200% a traficului de pasageri, iar dat fiind ca, din urmatorul ciclu financiar european nu vor mai exista fonduri nerambursabile pentru investitii in infrastructura aeroportuara, rolul principal pentru finantarea acestora il vor avea autoritatile publice locale, a declarat presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR) David Ciceo.

Kaufland - ivestitie de 300 de milioane de euro pe piata din Romania

Grupul german Kaufland, liderul pietei de comert alimentar din Romania, are un buget de investitii de 300 milioane de euro pentru piata din Romania in 2020. Suma este cea mai mare de pana acum.

Kaufland - ivestitie de 300 de milioane de euro pe piata din Romania

Grupul german Kaufland, liderul pietei de comert alimentar din Romania, are un buget de investitii de 300 milioane de euro pentru piata din Romania in 2020. Suma este cea mai mare de pana acum.

Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Ce a urmat

Un cantaret din Romania a postat un mesaj pe retelele de socializare, in dupa-amiaza zilei de miercuri, prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida. Prima reactie a interpretului. Un cantaret din Romania a postat un mesaj prin care da de inteles ca vrea sa se sinucida Dragos Udila, cunoscut drept UDDI, devenit .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )