Libnet.ro
UNICEF

17:01

Mihai Tudose, denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc

Fostul premier Mihai Tudose a fost denuntat la Parchetul General, avocatul care a depus documentul solicitand procurorilor sa cerceteze daca declaratiile celui dintai fata de steagul secuiesc ar putea. continuă pe Antena3

Fostul premier Tudose, denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc

Fostul premier Mihai Tudose a fost denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc. Avocatul care a depus plangerea solicita sa se verifice daca declaratiile facute fata de.

Fostul premier Tudose, denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc

Un avocat a depus la Parchetul General un denunt impotriva fostului premier, cerand procurorilor sa cerceteze daca declaratiile lui Mihai Tudose fata de steagul secuiesc ar putea reprezenta infractiuni de instigare publica sau de incitare la ura sau discriminare.

UDMR solicita o reactie la afirmatiile lui Mihai Tudose privind autonomia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca ar fi normal ca liderii politici sa spuna ce cred despre afirmatiile fostului premier Mihai Tudose referitoare la autonomia pentru.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Mihai Tudose, precizari dupa declaratiile care au aruncat in aer relatiile romano-maghiare: M-am referit la...

Premierul Mihai Tudose a facut o serie de precizari, luni, cu privire la declaratiile de saptamana trecuta care au provocat un conflict diplomatic intre Bucuresti si Budapesta. Tudose a.

ALDE a luat act de demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru

ALDE a luat act de demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru, ca urmare a retragerii sprijinului politic de catre PSD, a declarat Daniel Chitoiu, Secretar General al ALDE, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Ungurii il TAXEAZA din nou pe Mihai Tudose pentru declaratia acestuia despre autonomia tinutului secuiesc

Principalul partid de guvernamant din Ungaria, FIDESZ, a transmis un mesaj transant referitor la demisia prim-ministrului Mihai Tudose, potrivit caruia nu deplange caderea Guvernului Tudose. Nu.

Ungurii il TAXEAZA din nou pe Mihai Tudose pentru declaratia acestuia despre autonomia Tinutului Secuiesc

Principalul partid de guvernamant din Ungaria, FIDESZ, a transmis un mesaj transant referitor la demisia prim-ministrului Mihai Tudose, potrivit caruia nu deplange caderea Guvernului Tudose. Nu.

Mihai Tudose a facut mutari in Guvern inainte sa-si dea demisia: Numiri in functii, pe ultima suta de metri

Gabriel Andronache a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului SGG), printr-o decizie a premierului Mihai Tudose, publicata marti in Monitorul.

Ministrul Muncii, despre demisia lui Mihai Tudose: A colaborat mai prost cu partidul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a vorbit despre demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. Ministrul a precizat ca a avut o comunicare foarte buna cu Tudose. Chiar a fost un premier implicat. Nu.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )