Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mihai Tudose da VINA pe Liviu Dragnea pentru momentul JENANT prin care Romania a trecut cu ocazia vizitei istorice a premierului nipon Shinz333; Abe

B1 B1,
Mihai Tudose da VINA pe Liviu Dragnea pentru momentul JENANT prin care Romania a trecut cu ocazia vizitei istorice a premierului nipon Shinz333; Abe

Fostul premier PSD Mihai Tudose a declarat marti seara, la TVR 1, ca a solicitat partidului amanarea sedintei CEX, in care stia ca va fi demis din functie, datorita vizitei istorice in Romania a premierului. continuă pe B1

Mihai Tudose, DEZVALUIRI din culisele PSD: Am dovada ca numirile ministrilor din CEx erau aranjate de o saptamana

Fostul premier Mihai Tudose sustine ca propunerile pentru portofoliile de la Dezvoltare si Transporturi au fost aranjate de o saptamana si ca are dovezi in acest sens, informeaza.

Mihai Tudose, dezvaluiri despre un scandal cu Liviu Dragnea: Hai, ma, sa mori tu!

Fostul premier Mihai Tudose a povestit un moment tensionat dintre el si presedintele PSD Liviu Dragnea. Prezent in cadrul unei emisiuni la TVR, fostul sef al Guvernului a dezvaluit ca unul din motivele pentru care.

Liviu Dragnea va fi audiat pe 18 martie

Liviu Dragnea va fi audiat pe 18 martie in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Este vorba de o reaudiere la cererea liderului PSD. Si DNA a cerut luni acest lucru, iar in momentul cand cei doi.

Mihai Tudose: CEx-ul de astazi al PSD este o butaforie. Cele doua numiri de astazi sunt aranjate de o saptamana

Mihai Tudose, fostul premier, a declarat ca sedinta de marti seara a Comitetului Executiv National al PSD, in care Daniel Suciu a fost propus pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Razvan Cuc pentru Ministerul.

VIDEO Liviu Dragnea, dupa ce Oprisan a cerut Congres pentru conducerea PSD: Total inoportun / Despre OUG a lui Tudorel Toader: Nu stiam de ea, dar am citit-o, e n regula

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca nu este oportuna acum o discutie despre organizarea unui Congres al partidului, dupa ce Marian Oprisan a cerut acest lucru, avand in vedere ca mandatul lui Dragnea se incheie la sfarsitul acestui an. intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul sedintei conducerii partidului, Dragnea a spus ca nu stia despre ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor Justitiei, aprobata de Guvern, dar a citit-o si este in regula.

UPDATE Procesul n care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de nchisoare - o noua amnare dupa ce liderul PSD a anuntat instanta ca vrea sa fie audiat. Un nou termen, n 18 martie

Magistratiii instantei supreme au dispus luni o noua amanare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dosarul a fost amanat de mai multe ori, incepand din septembrie anul trecut, din cauza controverselor privind constituirea completurilor de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. La termenul de luni, Liviu Dragnea a cerut sa fie audiat, iar magistratii au fixat un nou termen pentru 18 martie.

Protestatarul etichetat Securila de catre Liviu Dragnea ii cere acestuia daune morale de 45.000 de lei

Protestatarul Marian Morosanu, poreclit Ceausescu, a depus, miercuri, la Judecatoria Sectorului 3, o cerere de chemare in judecata a liderului PSD Liviu Dragnea, caruia ii cere daune morale de 45. 000 de lei pentru ca i s-a adresat cu apelativul de Securila.

PNL denunta o tentativa de FRAUDARE A ALEGERILOR. Declaratii BOMBA depre intentia lui Liviu Dragnea

PNL acuza PSD ca intentioneaza sa fraudeze alegerile de anul acesta. Liberalii spun ca Liviu Dragnea l-a numit pe deputatul PSD Mircea Draghici la sefia Autoritatii Electorale Permanente pentru a-i face.

Tudorel Toader, din nou la RAPORT in fata lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei chemat de urgenta la Parlament

Tudorel Toader a fost chemat din nou, miercuri dimineata, in biroul lui Liviu Dragnea. intrevederea dintre cei doi are loc dupa ce Guvernul a adoptat, marti seara, o OUG pentru modificarea legilor.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Marian Oprisan

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti seara ca nu este de acord cu liderul organizatiei Vrancea, Marian Oprisan, care a afirmat despre el ca mai face din cand in cand pe stapanul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )