Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mihail Neamtu a fost depistat cu Covid-19. Acesta este internat in spital, conectat la oxigen

B1 B1,
Mihail Neamtu a fost depistat cu Covid-19. Acesta este internat in spital, conectat la oxigen

Mihail Neamtu, candidatul PMP Timis la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a spus, luni, pe Facebook, ca a fost testat pozitiv pentru Covid-19 si ca este internat la Spitalul Victor Babes din. continuă pe B1

Liberalul Ben Oni Ardelean a fost diagnosticat cu COVID-19 si este internat la Spitalul Victor Babes din Timisoara: in ce stare se afla deputatul

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anuntat ca a fost diagnosticat cu COVID-19 si este internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Liberalul a ajuns la spital dupa ce a inceput sa.

Mihail Neamtu (PMP) cere deschiderea scolilor: Sunt 800.000 de copii care nu au acces la internet, in Romania de azi. Ce facem cu ei? (FOTO)

Mihail Neamtu, candidat PMP Timis la Camera Deputatilor, a atras atentia ca in Romania sunt 800. 000 de copii care nu au acces la internet, in conditiile in care toate scolile sunt inchise si predarea se.

AEP anunta ca presedintele Constantin-Florin Mituletu-Buica a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, ieri, ca presedintele institutiei, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, relateaza Agerpres.

Care este starea milionarului Ioan Niculae, dupa ce a fost depistat cu COVID-19. Ce spun medicii

Milionarul Ioan Niculae, in varsta de 66 de ani, a fost infectat zilele trecute cu Covid-19 si a ajuns la sectia de Terapie Intensiva. Si sotia sa a contractat virusul, insa are oforma mai.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )