Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihail Vulpescu, unul dintre cei mai mari teonori ai Romaniei, personalitatea lunii decembrie la Muzeul Dunarii de Jos

Adevărul Adevărul,
Mihail Vulpescu, unul dintre cei mai mari teonori ai Romaniei, personalitatea lunii decembrie la Muzeul Dunarii de Jos

Mihail Vulpescu, personalitate marcanta a culturii romanesti, etnolog si folclorist a fost ales personalitatea lunii decembrie la Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi. Acesta s-a nascut la 31 decembrie 1888, in comuna Lupsanu, judetul Calarasi, fiind al cincilea copil din cei zece frati ai familiei Vulpescu. continuă pe Adevărul

DOLIU IMENS in industria AUTO: A MURIT unul dintre cei mai mari manageri ai lumii

Blestemul pietei auto! Dupadecesulparintelui conceptului Dacia Logan, si fostul director al Daewoo a murit. Kim Woo Choong 82 de ani) a decedat, luni, in spital din cauza unei boli cronice, a anunta.

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

S-a stins din viata unul dintre cei mai apreciati preoti din judetul Gorj

Alexandru Eugen Cornoiu, unul dintre cei mai cunoscuti preoti din judetul Gorjn s-a stins din viata, ieri, la varsta de 88 de ani.

Medicul Olivia Burta a uimit-o pe Kinga Sebestyen! Devine unul din cei mai buni instructori Kangoo Jumps?

Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator in Oradea, a descoperit pasiunea pentru Kangoo Jumps si a invatat tehnica de predare de la Kinga Sebestyen. Iata ce povesteste Regina Kangoo Jumps.

P Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizeaza sesiuni educationale demonstrative la Bucuresti si Constanta

Cand vine vorba despre alegerea traseului educational, incertitudinea apare la fiecare pas, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Multitudinea de variante prezente la nivelul institutiilor de invatamant, precum si diversificarea continua a specializarilor dau nastere la numeroase semne de intrebare. Alegerea celui mai ofertant pachet educational si a celei mai potrivite specializari sunt momente extrem de importante si,in acelasi timp, complicate in viata copiilor si a parintilor.

FOTO Cum arata unul dintre cei mai tineri transgenderi din Marea Britanie: Sper sa ii inspir pe altii

O copila in varsta de 13 ani, nascuta baiat, a dat primele semne ca se afla in corpul gresit inca de la trei ani, potrivit mamei tinerei.

Una dintre cele mai mari cascade din lume a secat: E prima data cand vad asa ceva

Regus ofera gratuit spatii de birouri pentru corporatistii si antreprenorii care lucreaza de sarbatori

Regus, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de spatii de lucru flexibile, lanseaza in Romania campania globala WorkCloser, prin care pune gratuit la dispozitia corporatiilor si antreprenorilor, spatiile de lucru din cele noua centre de.

Cele mai mari genti din istoria modei!

Fiindca in anul 2020 se vor purta gentile foarte mari, asa cum au hotarat deja marii designeri ai lumii, iata aici un top al celor mai mari posete din istoria modei! .

FORBES: Taylor Swift, Kanye West si Metallica, intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019

Cantareata Taylor Swift, rapperul Kanye West si trupa Metallica se numara intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019, potrivit Forbes, relateaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )