Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mii de bulgari au demonstrat impotriva coruptiei si au cerut demisia guvernului

Hotnews Hotnews,
 Mii de bulgari au demonstrat impotriva coruptiei si au cerut demisia guvernului

Mii de bulgari au iesit in strada duminica pentru a patra seara consecutiv demonstrand impotriva coruptiei si cerand demisia guvernului conservator al prim-ministrului Boiko Borisov, informeaza luni France Presse. continuă pe Hotnews

Noi proteste in Bulgaria: Mii de oameni au iesit in strada pentru a cere demisia Guvernului (VIDEO)

Pentru a patra seara la rand, bulgarii au iesit in strada, duminica, cerand demisia guvernului condus de premierul Boiko Borisov, informeaza AFP. Mii de bulgari au participat, la Sofia si in celelalte orase im.

Presedintele bulgar cere demisia Guvernului mafiot

Seful statului bulgar a cerut, sambata, demisia Guvenului, caruia i-a denuntat caracterul mafiot, dupa perchezitii fara precedent la sediul presedintiei ordonate de Parchet, instrumentalizate, potrivit lui Rumen Radev, de premier,transmite AFP si News. ro .

Bulgaria: Presedintele cere demisia Guvernului mafiot

Seful statului bulgarRumen Radev a cerut, sambata, demisia Guvenului, caruia i-a denuntat caracterul mafiot, dupa perchezitii fara precedent la sediul presedintiei ordonate de Parchet, instrumentalizate, potrivit lui Rumen Radev, de premier, scrie AFP.

Compania germana de procesare a carnii Toennies a cerut sprijinul guvernului pentru plata muncitorilor aflati in carantina

Compania germana de procesare a carnii Toennies, care a fost in centrul unui focar de Covid-19 care a obligat autoritatile sa reimpuna restrictii locale, a solicitat sprijinul guvernului de la Berlin pentru a plati muncitorii aflati in carrantina, provocand duminica critici din partea politicienilor, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )