Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mii de marocani au protestat fata de mutarea ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim: Moarte Israelului!

Hotnews Hotnews,
 Mii de marocani au protestat fata de mutarea ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim: Moarte Israelului!

Peste 10. 000 de marocani au scandat, duminica, Moarte Israelului! pe strazile din Casablanca, intr-un protest fata de decizia Statelor Unite de a isi muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Oficial american: Am considera binevenita mutarea ambasadei la Ierusalim, dar fiecare tara trebuie sa decida cum doreste

Prim adjunctul asistentului secretarului de stat SUA, Elisabeth Millard, a declarat ca mutarea ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim ar fi binevenita, dar fiecare tara decide cum doreste.

Teodor Melescanu, DETALII despre Memorandumul privind mutarea ambasadei la Ierusalim: Procesul este in curs...

Minsitrul de Externe, Teodor Melescanu, a precizat ca Guvernul Romaniei nu a luat nicio decizie privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Demnitarul a explicat ca a fost aprobata doar o.

Teodor Melescanu, despre mutarea ambasadei la Ierusalim. Ce document a fost deja aprobat

Guvernul Romaniei nu a luat nicio decizie privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a explicat, la TVR, ca a fost aprobata doar o analiza privind.

FOTO O organizatie iraniana ofera 100.000 de dolari pentru distrugerea Ambasadei SUA din Ierusalim

O organizatie iraniana a propus o recompensa de 100. 000 de dolari oricarei persoana care distruge noul sediu al Ambasadei SUA din Israel, deschis luni la Ierusalim.

Teodor Melescanu: n maximum o luna vom avea concluziile analizei privind mutarea ambasadei la Ierusalim

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat duminica, la Palatul Parlamentului, ca in maximum o luna va fi finalizata analiza privind oportunitatea relocarii ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, admitand ca, din punct de vedere al securitatii, exista unele riscuri, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )