Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mii de vizitatori si sute de comercianti participa, la Blaj, la cel mai vechi targ de caciuli din tara

Adevărul Adevărul,
Mii de vizitatori si sute de comercianti participa, la Blaj, la cel mai vechi targ de caciuli din tara

Mii de vizitatori si sute de comercianti sunt asteptati vineri, 6 decembrie, la traditionalul Targ al caciulilor de la Blaj, organizat, de peste 200 de ani, cu ocazia sarbatorii de Sfantul Nicolae. continuă pe Adevărul

De ce sufera cel mai tare Antonia, in timp ce Alex Velea este la Asia Express. Stiam ca se va lasa cu lacrimi multe!

Alex Velea participa la Asia Express, reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1, iar Antonia a ramas acasa sa aiba grija de copii si ii duce dorul. Artista a marturisit ca ii este tare greu fara Alex langa ea, in conditiile in care poate sa comunice cu el doar o data pe saptamana.

Cat costa cel mai valoros ceas de mana din lume

Unele ceasuri depasesc chiar si zona de lux. in luna noiembrie 2019 s-a consemnat cel mai nou record in domeniu:cel mai scump ceas de mana din lume s-a vandut la licitatie cu pretul de 31 de milioane de.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Primul atac al Vioricai Dancila la noua conducere a PSD: Declaratia lui Stanescu despre candidatura la prezidentiale nu are nici cel mai mic sambure de adevar

Viorica Dancila se declara nedumerita de afirmatiile lui Paul Stanescu potrivit carora ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat ca nu este nici cel mai mic sambure de adevar in declaratiile acestuia.

Ce lucra, de fapt, Mos Nicolae inainte sa fie canonizat! Era cel mai bogat om din satul lui

Mos NicolaesauMos Neculaieste un personaj legendar si mitic, care aduce daruri copiilor in ajunul sarbatorii deSf. Nicolae, in seara zilei de 5 decembrie. Personajul are corespondenti in intreaga Europa Centrala Mikulas inUngaria, Mikulas inRepublica CehasiSlovaciasi Miko322;aj inPolonia) dar si in Europa de Vest Sinterklaas:Olanda, Saint Nicolas:Franta) . Personajul este in mare parte asemanator luiMos Craciun, .

Cel mai prost mod de a o cere in casatorie: era sa faca infarct

In incercare de a fi cat se poate de originali si memorabili in momentul in care cer in casatorie pe cineva, multi barbati fac gesturi prostesti cu consecinte dezastruoase. Daca te uiti fugitiv pe YouTube la cereri in casatorie, vei gasi cateva exemple care iti taie respiratia. Unele au avut in spate bugete fabuloase, altele .

Financial report Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani. Banca Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala. De ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti

Financial Times: Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani * Les Echos: Premiera europeana: Banca Centrala a Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala * La Repubblica: Oamenii de stiinta explica de ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti * Stiri pe scurt.

The Irishman, desemnat cel mai bun film al anului de catre critici

Criticat, laudat, ironizat, cel mai recent film regizat de Martin Scorsese se afla in centrul atentiei de la lansarea pe marile ecrane. Lungmetrajul The Irishman a fost desemnat cel mai bun film al anului de National Board of Review, o prestigioasa asociatie de critici din New York cu o vechime de peste un secol, ale carei trofee deschid in mod traditional noul sezon al premiilor decernate de industria cinematografica americana.

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut. Acum insa e prea tarziu...

Cand s-a maritat in urma cu noua ani, a crezut ca este cel mai frumos vis din viata ei. La scurt timp, avea sa se convinga ce greseala a facut.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )