Libnet.ro
UNICEF

18:45

MIKE POMPEO: Washingtonul nu musamalizeaza cazul Khashoggi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIKE POMPEO: Washingtonul nu musamalizeaza cazul Khashoggi

Washingtonul nu incearca sa musamalizeze dosarul asupra asasinarii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a dat asigurari, ieri, secretarul de stat american Mike Pompeo. continuă pe Ziarul Bursa

MIKE POMPEO: Putin ameninta democratiile din intreaga lume

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a apreciat astazi ca Vladimir Putin reprezinta o amenintare la adresa democratiilor, in cadrul unei vizite in Slovacia, una dintre etapele unui mini-turneu in Europa Centrala, menit sa contracareze influenta tot mai puternica a Rusiei si Chinei, relateaza AFP.

Mike Pompeo face un tur prin state din Europa Centrala - va fi primul secretar de Stat al SUA prezent la Budapesta din 2011 ncoace si la Bratislava dupa 20 de ani / Romnia lipseste din itinerar

Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, va incepe de luni o vizita in cateva state din Europa Centrala. Pompeo va vizita Ungaria, Polonia si Slovacia, insa nu si Romania, tara care in aceste momente asigura presedintia Consiliului UE. Pompeo va fi primul secretar de Stat prezent la Budapesta din 2011 incoace si la Bratislava dupa 20 de ani, iar scopul vizitei sale, conform AFP, va fi sa discute despre limitarea influentelor rusesti si chineze in tari europene, precum si despre prezenta tehnologiilor Huawei in aceste state.

Obiectivele turneului lui Mike Pompeo n Europa centrala: Contrarea influentei Rusiei si Chinei, cresterea angajamentului diplomatic, militar si pentru presa libera (oficial american)

Obiectivul vizitei secretarului american de Stat Mike Pompeo in mai multe tari din Europa centrala este afirmarea dorintei Statelor Unite de crestere a angajamentului diplomatic, militar si cultural, dar si pentru sustinerea presei independente in regiune, a declarat un inalt responsabil american, citat de AFP.

Serghei Lavrov si Mike Pompeo vor discuta despre situatia din Venezuela

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a anuntat ca va discuta despre situatia din Venezuela cu secretarul de Stat american Mike Pompeo, scrie Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )