Libnet.ro
UNICEF

15:45

MILITARI AMERICANI, implicati intr-un accident in Teleorman: Mai multe persoane au ajuns la spital

B1 B1,
MILITARI AMERICANI, implicati intr-un accident in Teleorman: Mai multe persoane au ajuns la spital

Opt militari americani au fost implicati intr-un accident rutier in judetul Teleorman. Doi dintre ei au fost transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale, informeaza Digi 24. continuă pe B1

Militari americani, dusi la spital in urma unui accident in Teleorman

Doi militari americani au ajuns la spital, in urma unui accident petrecut in judetul Teleorman. intr-una dintre masini se aflau opt militari americani, doi dintre acestia fiind transportati la Spitalul.

Romanii vor avea mai multe zile libere. Ce pregateste Guvernul

Guvernul doreste sa ofere mai multe zile libere bugetarilor. Proiectul care ii vizeaza pe angajatii de la stat a fost publicat recent pe site-ul oficial al Ministerului Muncii. Guvernul vrea sa ofere mai multe zile libere bugetarilor Bugetarii au parte de vesti bune! Guvernul vrea sa le ofere mai multe zile libere. Proiectul a fost .

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Municipiul Bucuresti, Timis si Cluj, judetele cu cele mai multe autoturisme. Cate accidente au avut loc in 2018?

Municipiul Bucuresti ocupa primul loc in clasamentul oraselor cu cele mai multe autoturisme, cu peste un milion, la o populatie de aproape doua milioane de locuitori. Capitala este urmata de judetele Timis, Cluj si Constanta, cu peste 200. 000 de.

Incendiu la o pensiune din Mahmudia: mai multe persoane au parasit imobilul cand au izbucnit flacarile FOTO, VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea tulceana Mahmudia, mai multe persoane reusind sa iasa la timp cand au aparut flacarile si nu au existat persoane ranite.

EURES: 465 locuri de munca pentru romani, vacante in strainatate. in ce tari sunt cele mai multe oferte de angajare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 465 locuri de munca vacante, cele mai multe slujbe, 118, fiind disponibile in Ungaria.

Dacia planuieste mai multe modele derivate din Duster. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma

Producatorul de la Mioveni intentioneaza sa lanseze mai multe modele derivate din SUV-ul Duster. Printre acestea s-ar putea numara un Duster cu sapte locuri sau un Duster Coupe.

Dancila: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul are in lucru, intr-un stadiu avansat, un pachet de masuri privind imbunatatirea procesului electoral, aratand ca se ia in calcul ca votul sa se desfasoare pe mai multe zile, dar si extinderea votului.

Fortele Terestre Americane in Europa, dupa ce militari americani au distrus, din greseala, culturi agricole din Ialomita: Ne vom asigura ca cei afectati vor fi compensati

Persoanele ale caror culturi agricole au fost distruse de tancurile unor militari ai Armatei SUA, participanti la exercitiul multinational Saber Guardian 19, vor fi despagubite potrivit procedurilor NATO, au precizat vineri Fortele Terestre Americane in Europa USAREUR), intr-un comunicat in care exprima respectul Armatei SUA fata de poporul roman si regretul pentru orice neplacere cauzata de recentul incident.

Viorica Dancila ii raspunde la scrisoare lui Klaus Iohannis: Luam in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile si extinderea votului prin corespondenta

Viorica Dancila a declarat, joi, ca a luat act de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care i-a solicitat modificarea legislatiei electorale in asa fel incat sa nu mai fie probleme in ziua.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )