Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Culturii a semnat un protocol de vanzare directa a 69 de loturi din licitatia Eliade

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Culturii a semnat un protocol de vanzare directa a 69 de loturi din licitatia Eliade

Ministerul Culturii a anuntat ca a semnat un protocol de vanzare directa catre viitorul Muzeu al Cartii si Exilului Romanesc Biblioteca Aman Craiova a 69 de loturi din licitatia Manuscrise, dedicatii si scrisori, cuprinzand toate fondurile Eliade, Cioran si Nae Ionescu din cadrul sesiunii de vanzari din 16 decembrie, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Culturii: A fost semnat un protocol de vanzare directa pentru fondurile Eliade, Cioran si Nae Ionescu scoase la licitatie

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anuntat sambata ca a fost semnat un protocol de vanzare directa catre viitorul Muzeu al Cartii si Exilului Romanesc Biblioteca Aman Craiova a 69 de loturi din licitatia Manuscrise, dedicatii si scrisori, cuprinzand toate fondurile Eliade, Cioran si Nae Ionescu din cadrul licitatiei, transmite Agerpres.

Negocierile dintre Ministerul Culturii si Historic au esuat! Cum se repliaza Guvernul, pentru a impiedica scoaterea la vanzare a scrierilor lui Eliade, Cioran si Blaga: Suntem absolut convinsi ca...

Negocierile din Ministerul Culturii si Casa Historic, care planuieste sa scoata la licitatie scrieri personale apartinand lui Mircea Eliade, Emil Cioran si Lucian Blaga, au esuat, astfel ca institutia.

Ministerul Culturii cere oprirea licitatiei, in care erau scoase la vanzare manuscrise de Eliade, Cioran si Blaga. Institutia isi revendica dreptul de a le cumpara

Ministerul Culturii solicita oprirea licitatiei organizate de Casa Historic in 16 decembrie, in care vor fi scoase la vanzare artefacte, manuscrise originale, fotografii de epoca, volume cu dedicatii olografe,.

Ministerul Culturii cere anularea licitatiei pentru manuscrisele lui Mircea Eliade

Ministerul Culturii a cerut public, miercuri, casei de licitatii Historic sa opreasca licitatia pentru manuscrisele lui Mircea Eliade, programata pentru 16 decembrie si sa permita Muzeului National de Istorie a Romaniei sa negocieze direct cu ofertantii achizitionarea tuturor documentelor la vanzare din fondul Handoca.

Ministerul Culturii aloca pentru Ziua Culturii Nationale de anul viitor suma de 250.000 de lei

Ministerul Culturii a anuntat marti ca aloca suma de 250. 000 de lei pentru sprijinirea derularii pro.

Secretar de stat controversat, numit de Orban la Ministerul Culturii: Cine este tenorul Cosmin Marcovici, sindicalist care in 2016 s-a plasat de partea curentului nationalist de la Opera Nationala (FOTO)

Premierul Ludovic Orban l-a numit pe tenorul iesean Cosmin Marcovici in functia de secretar de stat in Ministerul Culturii, printr-o decizie publicata joi in Monitorul Oficial. Fost lider de sindicat la Opera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )