Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ministerul Educatiei: Nu se intentioneaza organizarea unor clase separate pentru copiii cu nevoi speciale

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei: Nu se intentioneaza organizarea unor clase separate pentru copiii cu nevoi speciale

Ministerul Educatiei transmite duminica seara un comunicat menit sa clarifice pozitia ministrului Ecaterina Andronescu cu privire la integrarea copiilor cu nevoi speciale in sistemul invatamantului public de masa. Ministerul insista ca nu se intentioneaza organizarea unor clase separate, numai cu elevi cu cerinte educationale speciale, si spune ca declaratiile anterioare ale ministrului educatiei faceau referire tocmai la necesitatea de a aloca suplimentar profesori de sprijin copiilor cu dificultati de invatare. continuă pe Hotnews

Ecaterina Andronescu dezminte propunerea privind infiintarea unor clase separate pentru copiii cu dizabilitati

Ministrul Educatiei neaga intentia de a face clase separate pentru copiii cu dizabilitati. Nici poveste sa propun clase sa produca segregarea acestor copii, ci sa incercam sa ii sustinem suplimentar.

Ministerul Educatiei: Nu se organizeaza clase separate pentru copiii cu cerinte speciale

Ministerul Educatiei Nationale transmite ca nu se urmareste formarea de clase separate pentru copiii cu cerinte speciale, asa cum ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a lasat sa se inteleaga, duminica, printr-o declaratie data pe postul de televiziune Digi24.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, se gandeste sa introduca segregarea in scolile romanesti

Ministrul Educatiei intentioneaza sa infiinteze clase separate pentru copiii cu cerinte educationale speciale, insa expertii in educatie sustin ca ideea nu este una buna iar performantele acestor elevi nu se vor imbunatati.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, se gandeste sa introduca segregarea in scolile romanesti. Reactia unui medic psihiatru

Ministrul Educatiei intentioneaza sa infiinteze clase separate pentru copiii cu cerinte educationale speciale, insa expertii in educatie sustin ca ideea nu este una buna iar performantele acestor elevi nu se vor imbunatati.

UPDATE Ministrul Educatiei revine asupra declaratiilor: nici vorba sa introduc segregarea in scoli

Ministrul Educatiei anunta duminica dimineata ca intentioneaza sa infiinteze clase separate pentru copiii cu cerinte educationale speciale, insa expertii in educatie au atras atentia ca proiectul nu ar veni in sprijinul acestor elevi, ci dimpotriva, le-ar ingreuna accesul la educatie. La scurt timp, Ecaterina Andronescu a revenit asupra declaratiilor si spune ca voia doar sa ii sustina pe acesti copii, suplimentar, cu un profesor de sprijin.

Adriana Saftoiu: Ecaterina Andronescu vrea clase speciale pentru copiii cu CES / Voi cere audierea ei n Comisia pentru Drepturile Omului

Deputata liberala Adriana Saftoiu a scris pe Facebook ca va cere audirea Ecaterinei Andronescu in Comisia pentru Drepturile Omului, dupa declaratia controversata a ministrului Educatiei privind elevii cu cerinte educationale speciale. Saftoiu a subliniat ca Andronescu merita o motiune, pentru ca vrea clase speciale pentru copiii cu cerinte educationale speciale.

Declaratie controversata a Ecaterinei Andronescu despre copiii cu dificultati de nvatare. Ministrul vine cu precizari: Am spus poate reusim sa le dam si un profesor de sprijin

O declaratie a ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, a creat controverse pe retelele de socializare dupa ce a spus ca unii elevi cu cerinte educationale speciale sunt trimisi in scolile speciale, iar altii integrati in scoala de masa, subliniind ca se gandeste daca nu am putea sa ii impartim mai multi intr-un loc si sa punem profesori de sprijin acolo. in urma declaratiei, potrivit Digi24, ministrul intentioneaza sa infiinteze clase separate pentru copiii cu cerinte educationale speciale. intr-o declaratie pentru HotNews, Ecaterina Andronescu neaga vehement, subliniind ca a spus ca daca in clasele de masa sunt doi-trei copii cu dificultati de invatare poate reusim sa le dam si un profesor de sprijin. Ministerul Educatiei vine cu clarificari: Nu se intentioneaza organizarea unor clase separate pentru copiii cu nevoi speciale.

Ecaterina Andronescu, despre infiintarea claselor separate pentru copiii cu cerinte speciale: Nici vorba sa propun segregare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, spune ca prin infiintarea de clase separate pentru copiii cu cerinte speciale a vrut sa propuna, de fapt, ca acesti elevi sa fie sustinuti suplimentar cu profesori de sprijin. Nici vorba sa propun segregare, a explicat ministrul Educatiei.

LIVE - VIDEO, MASA ROTUNDA, IN ORGANIZAREA ZIARULUI BURSA : Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?

ACTUALIZARE - HAVRILET: Sunt fonduri straine interesate sa investeasca in depozitul Romgaz de langa Craiova ------ * ACTUALIZARE - Constantin Balasoiu, CE Oltenia: Ne propunem sa investim in reducerea emisiilor de CO2 ------ * ACTUALIZARE - Sorin Boza, CE Oltenia: Compania CE Oltenia a investit, anul trecut, 600 de milioane de lei si ne propunem ca anul acesta sa mentinem investitiile la un nivel ridicat, avand bugetate 595 milioane de lei. ------ * ACTUALIZARE - VIOREL LEFTER, PATRES: OUG 114 atrage pierderi suplimentare de 380 milioane lei ------ * ACTUALIZARE - Mihai Balan, Asociatia Romana pentru Enegie Eoliana: Investitiile in tot sectorul de regenerabile - intre 4,4-6,6 miliarde euro, pana in 2030 Astazi, de la ora 10:00, se desfasoara Masa Rotunda cu tema Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?, in organizarea ziarului BURSA, la Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic 2, din str. Dorobantilor nr. 50B, Bucuresti.

VIDEO, MASA ROTUNDA, IN ORGANIZAREA ZIARULUI BURSA : Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?

ACTUALIZARE - HAVRILET: Sunt fonduri straine interesate sa investeasca in depozitul Romgaz de langa Craiova ------ * ACTUALIZARE - Constantin Balasoiu, CE Oltenia: Ne propunem sa investim in reducerea emisiilor de CO2 ------ * ACTUALIZARE - Sorin Boza, CE Oltenia: Compania CE Oltenia a investit, anul trecut, 600 de milioane de lei si ne propunem ca anul acesta sa mentinem investitiile la un nivel ridicat, avand bugetate 595 milioane de lei. ------ * ACTUALIZARE - VIOREL LEFTER, PATRES: OUG 114 atrage pierderi suplimentare de 380 milioane lei ------ * ACTUALIZARE - Mihai Balan, Asociatia Romana pentru Energie Eoliana: Investitiile in tot sectorul de regenerabile - intre 4,4-6,6 miliarde euro, pana in 2030 Astazi, de la ora 10:00, se desfasoara Masa Rotunda cu tema Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?, in organizarea ziarului BURSA, la Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic 2, din str. Dorobantilor nr. 50B, Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )