Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministerul Educatiei mareste bursele de la doctorat

România Liberă România Liberă,
Ministerul Educatiei mareste bursele de la doctorat

Ministerul Educatiei a majorat bursele studentilor doctoranzi inmatriculati la studii universitare d. continuă pe România Liberă

Ministerul Educatiei a majorat bursele studentilor doctoranzi

Ministerul Educatiei Nationale a majorat, prin ordin de ministru, bursele studentilor doctoranzi inmatriculati la studii universitare de doctorat finantate de la bugetul de stat, la 1. 550 de lei pentru studentii doctoranzi din anii I si II si la 1. 800 de lei pentru cei din anii III si IV.

Rezultate partiale simulari Evaluarea Nationala 2018 Ministerul Educatiei: doar 33 la suta dintre elevii de clasa a VIII-a au note peste 5 la simularea la matematica

Ministerul educatiei a anuntat rezultatele partiale, la nivel national, ale simularilor examenelor de evaluare nationala. Dupa centralizarea a 99 la suta dintre lucrari, rezultatele arata in modul urmator: 62,3 la suta dintre elevii de clasa a VIII-a au luat note peste 5 la simularea examenului de Limba si literatura romana, 33,1 la suta la Matematica si 82,5 la suta la Limba materna.

UPDATE Rezultate partiale simulari Evaluarea Nationala 2018 Ministerul Educatiei: doar 33,1 la suta dintre elevii de clasa a VIII-a au note peste 5 la simularea la matematica

Ministerul educatiei a anuntat rezultatele partiale, la nivel national, ale simularilor examenelor de evaluare nationala. Dupa centralizarea a 99,4 la suta dintre lucrari, rezultatele arata in modul urmator: 63,1 la suta dintre elevii de clasa a VIII-a au luat note peste 5 la simularea examenului de Limba si literatura romana, 33,1 la suta la Matematica si 82,6 la suta la Limba materna. Participa in text la sondajul HotNews. ro: Cum se explica rezultatul la matematica?.

Ministerul Educatiei: Profesorii si educatorii sunt testati medical si psihologic anual

Profesorii si educatorii sunt testati in fiecare an, din punct de vedere medical si psihologic, a comunicat Ministerul Educatiei. Aceste testari sunt obligatorii pentru personalul didactic din scoli, iar obligativitatea este prevazuta atat de hotararea de guvern privind supravegherea sanatatii lucratorilor, cat si de Legea Educatiei. Precizarile Ministerului vin dupa ce seful Inspectoratului Scolar Judetean Timis a declarat pentru News. ro ca femeia care si-a ucis fetita a fost educatoare timp de 15 ani si ca ar fi necesara reintroducerea evaluarii psihologice a cadrelor didactice.

Ministerul Educatiei face voia BOR si schimba regulile privind inscrierea la ora de religie

Ministerul Educatiei schimba regulile privind inscrierea la ora de religie, dand curs unei solicitari a Bisericii Ortodoxe Romane. Astfel, inscrierea la ora de religie a elevilor care doresc sa urmeze.

Ministerul Educatiei face precizari cu privire la testarea psihologica a cadrelor didactice dupa scandalul cu educatoarea care si-a ucis fetita

Dupa cazul educatoarei din Timisoara, care a socat o tara intreaga pentru ca si-a ucis fiica de 4 ani, Ministerul Educatiei a transmis mai multe precizari cu privire la modalitatea in care se face testarea psihologica a cadrelor didactice. Una dintre acestea se refera la necesitatea anuala a unei astfel de evaluari.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )