Libnet.ro
UNICEF

15:15

MINISTERUL EDUCATIEI: Protocol de cooperare pentru istoria si intelegerea Holocaustului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL EDUCATIEI: Protocol de cooperare pentru istoria si intelegerea Holocaustului

Ministerul Educatiei, Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel si Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite ale Americii au semnat, astazi, un protocol de cooperare, pentru stabilirea si implementarea activitatilor educationale dedicate istoriei si intelegerii Holocaustului. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Educatiei a publicat baremul pentru subiectele la matematica la simulare Evaluare Nationala 2019

Ministerul Educatiei a publicat baremul de corectare pentru subiectele la matematica la simularea la Evaluare Nationala 2019. Elevii de clasa a VII-a si clasa a VIII-a au sustinut, marti, proba de matematica in cadrul Simularii Evaluarii Nationale 2019.

Baremul pentru subiectele la matematica la simulare Evaluare Nationala 2019

Ministerul Educatiei a publicat baremul de corectare pentru subiectele la matematica la simularea la Evaluare Nationala 2019. Elevii de clasa a VII-a si clasa a VIII-a au sustinut, marti, proba de matematica in cadrul Simularii Evaluarii Nationale 2019. Rezolvarea subiectelor la matematica de la simularea evaluarii nationale 2019, clasa a VII-aRezolvarea subiectelor la matematica de la simularea evaluarii nationale 2019, clasa a VIII-a.

Nici Ministerul Educatiei nu mai face diferenta intre plagiat si text original. Cum au incurcat autorii subiectelor la simularea la Romana autorii unei poezii

Subiectele la simularea la Limba si Literatura Romana pentru elevii de clasa a VIII-a nu au fost lipsite de erori. Poezia de la subiectul I despre care autorii subiectelor au spus ca-i apartine lui S. Iosif este de fapt scrisa de autorul Heinrich Heine.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )