Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministerul Energiei nu sustine exceptarea a circa 100 de companii de la guvernanta corporativa/ Cristina Pruna, deputat USR: A nceput destramarea coalitiei PSD-ALDE!

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Energiei nu sustine exceptarea a circa 100 de companii de la guvernanta corporativa/ Cristina Pruna, deputat USR: A nceput destramarea coalitiei PSD-ALDE!

A inceput destramarea coalitiei PSD-ALDE!, scrie deputatul USR Cristina Pruna pe contul sau de Facebook. Ca argument prezinta o scrisoare a Ministerului Energiei, semnata de ministrul Anton Anton ALDE), catre comisia pentru industrii din Camera Deputatilor. Potrivit acestei scrisori, Ministerul Energiei arata ca nu sustine legea privind exceptarea a circa 100 de companii de stat de la prevederile guvernantei corporative. Mai mult, ministerul condus de ALDE informeaza ca a inceput selectia de manageri in baza legislatiei privind guvernanta corporativa la o serie de companii din subordinea sa. continuă pe Hotnews

Ministerul Energiei, condus de ALDE, nu sustine exceptarea a circa 100 de companii de la guvernanta corporativa/ Cristina Pruna, deputat USR: A nceput destramarea coalitiei PSD-ALDE!

A inceput destramarea coalitiei PSD-ALDE!, scrie deputatul USR Cristina Pruna pe contul sau de Facebook. Ca argument prezinta o scrisoare a Ministerului Energiei, semnata de ministrul Anton Anton ALDE), catre comisia pentru industrii din Camera Deputatilor. Potrivit acestei scrisori, Ministerul Energiei arata ca nu sustine legea privind exceptarea a circa 100 de companii de stat de la prevederile guvernantei corporative. Mai mult, ministerul condus de ALDE informeaza ca a inceput selectia de manageri la o serie de companii din subordinea sa, exact in baza legislatiei privind guvernanta corporativa. Precizam ca parlamentarii ALDE au fost initiatori ai acestei legi, alaturi de cei ai PSD.

Meyer (FP), despre exceptarea a 100 de companii de la aplicarea guvernantei corporative: E ca si cnd i-ai lasa pe Ali Baba si cei 40 de hoti ntr-un seif bancar imens, cu luminile stinse si alarma deconectata

Companii precum Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Romgaz si Salrom ar putea fi exceptate de la aplicarea legislatiei in vigoare privind guvernanta corporativa, se arata intr-un comunicat de presa al Fondului Proprietea, care precizeaza ca este vorba, in total, de 100 de companii. Noul proiect este in prezent discutat in comisiile din Camera Deputatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )