Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Finantelor a atras 648 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a atras 648 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 648,5 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 124 de luni, la un randament mediu de 5,15% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 952,9 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 24 de luni, la un randament mediu de 4,07% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu 648 milioane euro, in primele 8 luni. Deficitul cauzat de importuri a ajuns la 5,8 miliarde euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 648 milioane de euro in primele opt luni ale acestui an, in timp ce deficitul balantei de plati a ajuns la 5,83 miliarde euro, din cauza importurilor, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cum vrea Enel sa scape de o amenda de 30 milioane lei

Saptamana trecuta Consiliul Concurentei a supus dezbaterii publice angajamentele propuse de catre E Distributie Muntenia, fosta E Distributie Muntenia, pentru a scapa de o amenda. Pare trivial, insa amenda care planeaza asupra fostei Enel Distributie Muntenia ar trebui sa fie undeva in jurul sumei de 30 milioane lei, adica peste 6 milioane euro, la o evaluare sumara.

APIA, plati de peste 136 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) va efectua plati de peste 136 de milioane lei, pana pe 15 octombrie 2018, pentru mai multe scheme de plata, a anuntat, astazi, institutia.

Licitatie de peste 310,7 milioane de lei: Spitalul Universitar din Bucuresti vrea sa cumpere materiale sanitare pentru un act medical sigur pentru pacienti

'Exista numeroase cazuri de pacienti care au plecat din spitalele din Romania cu diverse infectii nosocomiale si nu numai, urmare unui act medical desfasurat in mediu nesteril. , se arata in caietul de sarcini al licitatiei demarate la sfarsitul lunii trecute de Spitalul Universitar din Bucuresti SUUB). Spitalul vrea sa incheie un acord-cadru impartit pe 15 loturi cu diverse materiale sanitare, pentru o perioada de 4 ani, cu maxim 3 firme, valoarea maxim estimata a acestui acord-cadru fiind de peste 310,7 milioane lei fara TVA).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )