Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministerul Finantelor a atras 655 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a atras 655 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 655 milioane de lei de la banci printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 67 de luni, la un randament mediu de 4,39% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR), relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

MFP a atras, vineri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 580,7 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu maturitatea la 41 de luni, la un randament mediu de 4,22% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a atras 5 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 580,7 milioane de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu maturitatea la 41 de luni, la un randament mediu de 4,22% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Finantele au primit cereri pentru ajutoare de stat de 1,38 mld. lei insa bugetul pentru 2018 este de doar 614 mil. lei

Ministerul Finantelor Publice finanteaza marile investitii din sectoarele de activitate de varf si dezvoltarea regionala, astfel ca din 10 septembrie accepta cereri pentru ajutor de stat in limita a 614 milioane de lei, buget alocat pentru 2018.

Primaria Sectorului 5 a cumparat, prin scoli, circa 5.200 de ceasuri inteligente cu buton de panica pentru elevi / Acestea au costat 1,6 milioane lei si au fost achizitionate direct de fiecare scoala n parte, dar de la aceeasi firma

Primaria Sector 5, condusa de Daniel Florea, prin scolile si liceele de pe raza administrativa, a achizitionat din bani publici in ultimele doua luni 5. 203 ceasuri inteligente, cu buton de panica, in valoare de 1. 085 lei fara TVA, potrivit datelor din sistemul de achizitii publice. Ceasurile au fost cumparate pentru siguranta elevilor, ca in caz de pericol sa poata lua legatura cu parintii care pot anunta Politia. Achizitiile au fost facute de fiecare scoala in parte, prin cumparare directa si toate, surpriza, de la aceeasi firma, I-TOM SOLUTIONS SRL. Fiecare ceas costa 316 lei bucata.

STS a pornit o licitatie de peste 184,7 milioane de lei pentru modernizarea 112: Utilizatorii de telefonie mobila ar putea fi localizati cu o acuratete de pna la 50 de metri, cnd suna la 112

Utilizatorii care detin telefoane mobile echipate cu functionalitatea Advanced Mobile Location AML ar putea fi localizati de STS cu o acuratete intre 5 si 50 de metri, atunci cand suna dupa ajutor la 112, potrivit unor noi functionalitati care vor fi implementate in sistemul 112 pana la sfarsitul anului 2020. Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a demarat luna trecuta licitatia pentru modernizarea sistemului 112, contract cu o valoare estimata la peste 184,7 milioane lei fara TVA), iar oficialii STS au precizat pentru HotNews. ro ca functiile de receptionare si prelucrare a mesajelor in formatul standard AML ETSI-TR 103 393) vor fi disponibile si in cadrul noului sistem 112.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )