Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTERUL FINANTELOR: MFP a atras 538 de milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL FINANTELOR: MFP a atras 538 de milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 538 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 122 de luni, la un randament mediu de 4,74% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul General, la propunerea primarului Gabriela Firea, a alocat nca 24,7 milioane lei catre biserici, din care 10 milioane lei la Catedrala Mntuirii Neamului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea primarului Gabriela Firea, a alocat inca 24,7 milioane lei catre biserici, din care 10 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului. Astfel suma alocata catre biserici de municipalitate ajunge in 2018 la 121 milioane lei, iar suma data catre Catedrala Mantuirii Neamului la 45 milioane lei.

Ajutor de stat pentru cinci companii: Automobile Dacia primeste 115,8 milioane de lei

Ministerul Finantelor a semnat luni inca cinci acorduri de finantare in baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor majore, stabilita prin HG 807/2014. Printre beneficiari este Automobile Dacia, care primeste 115,8 milioane de lei. in total, in acest an, au fost semnate 14 acorduri de finantare, bugetul total alocat schemei de ajutor de stat fiind de 1,6 miliarde lei.

Nuclearelectrica va distribui dividende suplimentare de 485 milioane lei

Statul Roman va incasa 400 milioane de lei * Randament brut al dividendelor de 16,48% Actionarii Nuclearelectrica SNN) au aprobat, in Adunarea Generala de ieri, distribuirea de dividende suplimentare in suma de 485,44 milioane de lei, din rezultatul reportat si alte rezerve, ca urmare a cerintei Statului Roman, actionarul majoritar al producatroului de energie nucleara, se arata intr-un raport al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bugetul MDRAP - suplimentat cu 300 milioane lei

Guvernul a aprobat, astazi, suplimentarea cu 300 milioane de lei a bugetului Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pe acest an pentru decontarea proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala, informeaza un comunicat al MDRAP.

Dotari de 2,5 milioane lei la Spitalul de Recuperare din Iasi

Spitalul Clinic de Recuperare a fost dotat in aceasta luna cu echipamente in valoare de aproape 2,5 milioane de lei, fiind vorba despre fonduri de la bugetul local al municipiului Iasi.

Primaria Capitalei, prin CREART, vrea sa ncheie un acord-cadru n valoare de pna la 7,2 milioane lei, pe doi ani, pentru a achizitiona bilete de avion

Primaria Capitalei, prin CREART, vrea sa incheie un acord-cadru in valoare de pana la 7,2 milioane lei, pe doi ani, pentru a achizitiona bilete de avion, potrivit unui anunt postat in sistemul electronic de achizitii publice. Acordul-cadru permite ca institutia sa cumpere cate bilete are nevoie, pana la suma maxima, insa nu este neaparat necesar ca ea sa fie atinsa. Pretul final al acordului-cadru se va stabili in urma procedurii de achizitie.

IN 2018: Romsilva estimeaza un profit de 300 milioane lei

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva estimeaza ca va obtine in acest an o cifra de afaceri de 2,4 miliarde lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )