Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministerul Finantelor renunta la prevederea din Codul Fiscal care mpiedica ONG-urile ce doteaza sau construiesc spitale sa aiba acces la 3,5% din impozitul pe venit

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Finantelor renunta la prevederea din Codul Fiscal care mpiedica ONG-urile ce doteaza sau construiesc spitale sa aiba acces la 3,5% din impozitul pe venit

Ministerul Finantelor va renunta la prevederea din Ordonanta de Urgenta 25/2018, de modificare a Codului Fiscal, care stabilea ca doar ONG-urile care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat mai pot avea acces la 3,5% din impozitul pe venit directionat de persoanele fizice. Nu cred ca acel acel criteriu isi mai are rostul, a declarat luni ministrul Eugen Teodorovici. ONG-urile furnizori de servicii sociale sunt cele care ofera anumite terapii si au interactiune directa cu pacientul. Oana Gheorghiu, co-fondator Daruieste Viata, declara, in luna iulie, pentru HotNews. ro, ca in aceasta situatie se aflau doar 2% dintre ONG-urile din Romania, iar restul de 98% erau scoase din joc. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici anunta renuntarea la prevederea din Codul Fiscal care mpiedica ONG-urile care doteaza sau construiesc spitale sa aiba acces la 3,5% din impozitul pe venit

Ministerul Finantelor va renunta la prevederea din Ordonanta de Urgenta 25/2018, de modificare a Codului Fiscal, care stabilea ca doar ONG-urile care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat mai pot avea acces la 3,5% din impozitul pe venit directionat de persoanele fizice. Nu cred ca acel acel criteriu isi mai are rostul, a declarat luni ministrul Eugen Teodorovici. ONG-urile furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat sunt acele organizatii care ofera anumite terapii si au interactiune directa cu pacientul beneficiarul). Oana Gheorghiu, co-fondator Daruieste Viata, declara, in luna iulie, pentru HotNews. ro, ca in aceasta situatie se aflau doar 2% dintre ONG-urile din Romania, iar restul de 98% erau scoase din joc.

Toata lumea poate fi amendata cu sume intre 290 si 435 de lei: BOMBA din Codul Rutier care ii afecteaza pe toti soferii!

Codul Rutier contine si prevederi legate de obligatiile pe care le au pietonii in trafic. Astfel, acestia sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibi.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finantelor Publice organizeza o noua extragere

Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza duminica o noua extragere a bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 - 31 august, conform unui.

Ministerul Finantelor a atras 411,7 milioane de lei de la banci, la un randament de 4,98% pe an

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 411,7 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 125 de luni, la un randament mediu de 4,98% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei.

Secretul din spatele sagetii, care reprezinta vehiculul, din aplicatiile GPS precum Waze sau Google Maps

In aplicatiile Waze, Apple Maps sau Google Maps masina este marcata pe harta cu o sageata albastra. Acea sageata reprezinta nava din celebrul joc video Asteroids, lansat in 1979. Semnul a aparut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )