Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministerul Finantelor: sunt suficienti bani in 2019 pentru protectia copilului si persoane cu dizabilitati

Adevărul Adevărul,
Ministerul Finantelor: sunt suficienti bani in 2019 pentru protectia copilului si persoane cu dizabilitati

Prin Legea bugetului de stat pe anul 2019 au fost asigurate pentru intregul an bugetar 2019 resursele necesare pentru finantarea sistemului de protectie a copilului, centrelor de asistenta sociala a persoanelor cu handicap, asistenti personali sau, dupa caz, indemnizatiile persoanelor cu handicap grav. continuă pe Adevărul

MFP: Bugetul de stat prevede finantare pentru protectia copilului si a persoanelor cu dizabilitati

Legea bugetului de stat pe anul 2019 asigura pentru intregul an bugetar 2019 resursele necesare pentru finantarea sistemului de protectie a copilului, centrelor de asistenta sociala a persoanelor cu handicap, asistenti personali sau, dupa caz, indemnizatiile persoanelor cu handicap grav, informeaza ministerul finantelor Publice.

Gabriela Firea: Ministerul Finantelor a redus la 180 - 200 mil. euro bugetul alocat Primariei Generale, nici macar jumatate din necesar

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,a declarat marti, in cadrul sedintei Consiliului General al Bucurestiului, ca in acest an, Primariei i-a fost alocat un buget injumatatit comparativ cu cel alocat de Ministerul Finantelor Publice in anii trecuti, de 180-200 milioane de lei, transmite Mediafax.

Ministerul Finantelor a atras, astazi, 695 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 695 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 30 de luni, la un randament mediu de 3,8% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Nu te aventurezi in afaceri fara sa chibzuiesti atent inainte, pentru ca nu ai vrea sa dai iama prin bani la primul impuls si sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Pesti -Astepti cu sufletul la gura un moment decisiv pentru viata ta sentimentala, fata de care ai o emotie cu totul aparte. Ai trac, ca inaintea.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Varsator -Inima ta bate mai tare pentru ca azi ti se ofera pe tava sentimente sincere, sanse de a te indragosti din nou, cuvinte dulci si.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Priveste-te cu un dram de detasare, pentru ca esti intr-un punct de turnura a vietii tale. Esti la mijloc intre trecut si viitor, intre.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Vestea pe care o primesti azi te pune pe ganduri si te dezarmeaza, pentru ca suna cu totul altfel decat te asteptai. Pe moment, ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Balanta -Vestile care sosesc azi te pun serios pe ganduri si transforma noaptea in zi. Insomnia pare sa fie principalul dusman al acestei zile,.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 23 APRILIE 2019 pentru Zodia Fecioara -Conflictul in care esti implicat ajunge azi intr-un punct periculos in care risti sa rupi o relatie. Ca te certi la cutite cu un.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )