Libnet.ro
UNICEF

14:15

BEC respinge cererea MAI de prelungire a votului dupa ora 21:00

Antena3 Antena3,
BEC respinge cererea MAI de prelungire a votului dupa ora 21:00

MAI a cerut printr-o nota adresata BEC prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii votului in unele sectiile de votare, in contextul masurilor de protectie anti-Covid-19. continuă pe Antena3

BEC respinge cererea de prelungire a programului. Sectiile de vot se inchid la ora 21

Biroul Electoral Central BEC) a respins cererea de prelungire a programului sectiilor de vot. astfe.

BEC a respins cererea MAI privind prelungirea votului dupa ora 21 la sectiile de votare unde oamenii asteapta la coada

UPDATE, 27 septembrie 2020, ora 18. 45 Biroul Electoral Central BEC) a respins duminica, cu doar doua voturi favorabile, solicitarea MAI de prelungire a votului acolo unde exista persoane care asteapta.

Biroul Electoral Central a respins cererea MAI de a prelungi votul dupa ora 21.00

Biroul Electoral Central BEC) a respins duminica solicitarea Ministerului de Interne MAI) de a prelungi ora de votare ca urmare a formarii de cozi in unele sectii votare din cauza masurilor de prevenirea raspandirii COVID-19, arata G4Media.

Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votului dupa ora 21.00

Intr-o nota semnata de secretarul de stat Gheorghe Sorescu si parafata de Raed Arafat, Ministerul de Interne MAI) cere Biroului Electoral Central BEC) prelungirea votului dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul este ingreunat din cauza masurilor de prevenire a raspandire a virusului.

UPDATE Cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21.00 a fost respinsa de BEC PSD s-a opus prelungirii programului sectiilor de votare

Biroul Electoral Central a respins cererea Ministerului de Interne privind prelungirea votarii dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul a fost ingreunat din cauza masurilor anti-COVID-19, au declarat pentru HotNews. ro oficiali BEC.

Ministerul de Interne cere BEC prelungirea votarii dupa ora 21.00 in sectiile aglomerate

Ministerul Afacerilor Interne a cerut, duminica, printr-o nota adresata Biroului Electoral Central BEC), prelungirea votarii dupa ora 21. 00 in sectiile de votare unde procesul a fost ingreunat din cauza masurilor anti-COVID-19.

MAI a solicitat BEC prelungirea votarii pentru cei care sunt in proximitatea sectiilor

MAI a cerut duminica, printr-o nota adresata BEC, prelungirea votului dupa ora 21. 00 din cauza ingreunarii procesului elecotral in unele sectiile de votare. Pentru ca procesul electoral sa fie prelungit, solicitarea trebuie aprobata de Biroul Electoral Central.

PNL MEHEDINTI: Dosare penale in mai multe comune dupa incercari de fraudare a votului

Liberalii organizatiei PNL Mehedinti au transmis printr-o postare facuta pe pagina de Facebook ca, in comuna Salcia, candidatul PSD la Consiliul local s-a ales cu dosar penal dupa ce a incercat sa voteze in locul unei persoane care solicitase urna mobila. Acestia au mai adaugat ca in comuna Oprisor, casierei de la Primarie i-a fost facut dosar penal dupa ce a fost suprinsa in cabina de vot cu inca o persoana. in comuna Isverna reprezentantul PSD a incercat sa introduca cinci buletine in urne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )