Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministerul Justitiei anunta ca toti candidatii la sefia DNA au fost admisi la concurs

Antena3 Antena3,
Ministerul Justitiei anunta ca toti candidatii la sefia DNA au fost admisi la concurs

Ministerul Justitiei anunta, miercuri, ca toti candidatii la sefia DNA indeplinesc conditiile legale si au fost declarati admisi pentru participarea la concurs, cei sase procurori urmand a sustine. continuă pe Antena3

Ministerul Justitiei anunta ca toti cei sase candidati la sefia DNA indeplinesc conditiile legale pentru concurs

Toti cei sase candidati inscrisi la selectia pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA au fost declarati admisi si vor sustine luni si marti interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta Ministerul Justitiei.

Toti candidatii la sefia DNA, ADMISI la concurs. Acestia urmeaza sa sustina un interviu cu ministrul Tudorel Toader

Ministerul Justitiei anunta ca toti cei sase candidati la sefia DNA au fost admisi pentru proba interviului. Cei sase candidati pentru functia de procuror-sef al DNA sunt:Paula Tanase, Nicolae.

Tariceanu: Nu-l cunosc pe niciunul din candidatii la sefia DNA, nu ma intereseaza de unde vin. Sa fie pregatit juridic, sa nu faca confuzii ca Lazar

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri ca nu cunoaste pe niciunul dintre candidatii inscrisi pentru functia de procuror sef al DNA si ca nu il intereseaza de unde vin acestia. Seful Senatului a mentionat insa ca trebuie avut in vedere criteriul profesional, iar in fruntea acestei institutii ar trebui sa ajunga o persoana cu cunostinte juridice solide si cu un profil moral.

Ministerul Justitiei: Cei sase candidati la sefia DNA ndeplinesc conditiile legale. Interviurile vor avea loc pe 3 si 4 septembrie

Ministerul Justitiei anunta, miercuri, ca toti candidatii la sefia DNA indeplinesc conditiile legale si au fost declarati admisi pentru participarea la concurs, cei sase procurori urmand a sustine interviul in fata comisiei prezidate de ministrul Tudorel Toader in perioada 3-4 septembrie, transmite Mediafax.

Tudorel Toader, despre candidatii la sefia DNA: ii stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca ii cunoaste pe unii dintre candidatii la functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, precizand ca este la curent cu evolutiile.

Moment halucinant pentru un candidat la sefia DNA

Ultimul inscris in cursa pentru sefia DNA, Andrei Bodean, vine de la Constanta si ar fi vizat de un dosar penal aflat in lucru pentru fapte deosebit de grave, printre care trafic de influenta, abuz in serviciu,.

Toader, despre candidatii la sefia DNA: i stiu pe unii, le cunosc evolutiile profesionale si atitudinile etice

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca ii cunoaste pe unii dintre candidatii la sefia DNA, le stie traseul profesional si atitudinile etice, dar, deocamdata, procedura este in etapa studierii dosarelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )