Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministerul Muncii va interzice cumularea pensiei cu salariul

România Liberă România Liberă,
Ministerul Muncii va interzice cumularea pensiei cu salariul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca o echipa din subordinea ei lucreaza la un proiect . continuă pe România Liberă

DIN IANUARIE Ministerul Muncii propune majorarea salariului minim cu 7,2%

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS) propune majorarea cu 7,2% a salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, incepand cu luna ianuarie a anului viitor, respectiv la 2. 230 de lei, conform unui proiect de Hotarare postat pe pagina proprie de internet.

Pensia nu va mai putea fi cumulata cu salariul la stat. Ministrul Muncii: Se lucreaza la un astfel de proiect, in scurt timp voi prezenta in Guvern o propunere coerenta - UPDATE

Ministerul Muncii lucreaza la un proiect de lege prin care sa fie interzis cumulul pensiei cu salariul la stat, ministrul Violeta Alexandru declarand ca in foarte scurt timp va prezenta in guvern o propunere coerenta in acest sens.

Orban vrea sa revina la masura care l-a ingropat pe Boc. Cumularea pensiei cu salariul ar putea fi interzisa!

Guvernul lui Ludovic Orban lucreaza la un proiect de lege care vine in defavoarea romanilor iesiti la pensie. Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, liberalii vor sa interzicacumularea veniturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )