Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii anunta actualizarea listei de medicamente gratuite si compensate. 39 de molecule noi introduse

Antena3 Antena3,
Ministerul Sanatatii anunta actualizarea listei de medicamente gratuite si compensate. 39 de molecule noi introduse

Guvernul a aprobat, in sedinta de vineri, o Hotarare pentru introducerea a 39 molecule noi pentru tratarea bolnavilor cu afectiuni grave in lista medicamentelor compensate si gratuite. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii anunta simplificarea transferului in strainatate a pacientilor cu arsuri grave

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat *Ordinul pentru infiintarea comisiilor de analiza a solicitarilor de transfer in strainatate in vederea efectuarii tratamentului pentru pacientii cu arsuri grave si Ordinul pentru modificarea si completarea Ordinul ministrului sanatatii nr. 14192017 privind aprobarea modului de administrare, finantare si implementare a actiunilor prioritare pentru tratamentul pacientilor cu arsuri.

Ministerul Sanatatii va actualiza lista de medicamente gratuite si compensate. Ce medicamente vor fi introduse

In sedintaguvernului, a fost aprobata o Hotarare pentru introducerea a 39 medicamentenoi pentru bolnavii cu afectiuni grave pelista medicamentelor compensate si gratuite. Nelu Tataru sustine c.

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru Nelu Tataru. Ce ar face daca i-ar lua locul in Ministerul Sanatatii

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit in cursul serii de joi despre cele trei lucruri majore pe care le-ar schimba daca s-ar afla in Ministerul Sanatatii. Acesta a vorbit in termeni duri despre organizarea haotica a Ministerului, dar si despre controalele DSP-urilor care s-au dovedit a fi inutile. Medicul Alexandru Rafila contrazice eficienta .

Marii arsi care nu pot fi tratati in tara vor fi transferati la spitale din strainatate. Mecanismul de transfer, aprobat de Ministerul Sanatatii dupa ani intregi de ezitari

Mecanismul de transfer la spitale din strainatate al pacientilor cu arsuri grave mari arsi) care nu pot fi tratati in tara a fost aprobat de Ministerul Sanatatii dupa ani intregi de ezitari. Mecanismul de transfer a fost elaborat de medici si de supravietuitori ai incendiului din clubul Colectiv. La elaborarea lui s-a inceput sa se lucreze acum mai bine de 2 ani, in timpul mandatului de ministru al Sanatatii al Sorinei Pintea, iar actul normativ era aproape finalizat la momentul plecarii acesteia de la conducerea institutiei. in Romania se inregistreaza anual intre 600 si 800 de cazuri de mari arsi, cele mai multe din Europa, dar tara noastra nu are niciun centru performant specializat in tratarea marilor arsi.

Ministerul Sanatatii: Vaccinarea in masa anti-COVID-19 va incepe cel mai devreme in primavara

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii a declarat, miercuri, ca vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2 va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021. Primii care vor fi vaccinati sunt lucratorii din sectorul sanitar si persoanele din grupe de risc.

Ministerul Sanatatii: 39 molecule noi pentru tratarea bolnavilor cu afectiuni grave vor fi introduse in lista medicamentelor compensate si gratuite

Executivul a aprobat, in sedinta de vineri, o Hotarare pentru introducerea a 39 molecule noi pentru tratarea bolnavilor cu afectiuni grave in lista medicamentelor compensate si gratuite.

CORONAVIRUS |Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara

Vaccinarea populatiei din Romania impotriva noului coronavirus va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021, a explicat, miercuri, Horatiu Moldovan, secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )