Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ministerul Sanatatii cauta solutii pentru fetita care necesita urgent transplant pulmonar. Medic: Pacientii trebuie trimisi la AKH Viena, nu in Ungaria

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii cauta solutii pentru fetita care necesita urgent transplant pulmonar. Medic: Pacientii trebuie trimisi la AKH Viena, nu in Ungaria

Ministerul Sanatatii a reactionat la apelul disperat al unei mame a carei fetita are nevoie urgenta de transplant de plamani. S-a luat deja legatura cu mai multe clinici din Europa pentru ca fetita sa beneficieze de interventie, o varianta fiind Italia. Specialistii din sistem au explicat pentru Adevarul ca pacientii care au nevoie de transplant de plamani ar trebui operati in Viena, nu in alte state cu mai putina experienta. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul de doze de vaccin gripal

Ministerul Sanatatii a incheiat demersurile pentru achizitia unui numar suplimentar de 300 000 doze vaccin gripal, care se adauga celor un milion de doze care au fost deja achizitionate pentru campania de vaccinare 2018-2019.

Vesti proaste pentru romanii care intentioneaza sa ia credit de la banci de anul viitor

Vesti proaste pentru romanii care intentioneaza sa ia credit de la banci de anul viitor. Banca Nationala a decis reducerea pragului de indatorare pentru imprumuturile pe care le acorda bancile din.

Programul Rabla la Volkswagen: noi stimulente si bonusuri pentru nemtii care vor sa scape de masinile diesel vechi

Volkswagen a anuntat un nou program de stimulente si bonusuri pentru clientii din Germania care vor sa scape de masinile diesel vechi cu motoare de la Euro 1 pana la Euro 4.

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

Primaria Capitalei deconteaza benzina pentru cei care impart masina

Gabriela Firea a facut o serie de declaratii referitoare la proiectele pe carePrimarul Capitalei le are pe ordinea de zi. Avem proiecte pe ordinea de zi care consider ca vor schimba in bine viata.

Veste proasta pentru cei care utilizeaza Android

Google va cere bani producatorilor de smartphone-uri si tablete din Europa pentru a putea instala sistemul de operare Android. Decizia gigantului american vine dupa ce Comisia Europeana a amendat Google cu 4,34.

LOVITURA pentru romanii care intentioneaza sa ia credite! BNR a votat limitarea gradului de indatorare a populatiei catre banci

Decizie importanta adoptata de Banca Nationala a Romaniei BNR) in sedinta de miercuri a Consiliului de Administratie. Board-ul Bancii Centrale a votat un nou regulament care impune unele grade maxime de inda.

Lovitura pentru romanii care vor sa acceseze Programul Rabla. Schimbarile anuntate de autoritati

Programul RABLA. Autovehiculele care nu vor avea inspectia tehnica periodica ITP) facuta nu vor mai putea fi valorificate prin Programele Rabla si Rabla Plus de la 1 ianuarie 2019, a declarat, marti,.

Aliat surpriza pentru tarile care comit atacuri cibernetice

Italia se opune intentiei Uniunii Europene de a impune sanctiuni impotriva statelor care comit atacuri cibernetice, o atitudine care pare a fi in concordanta cu apelurile Romei de a detensiona relatiile cu Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )