Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ministerul Sanatatii: O fetita de 8 ani care are nevoie de urgenta de transplant pulmonar va fi tratata n Ungaria

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii: O fetita de 8 ani care are nevoie de urgenta de transplant pulmonar va fi tratata n Ungaria

Ministerul Sanatatii a primit un raspuns favorabil din partea Ungariei in cazul fetitei in varsta de 8 ani care are nevoie de un transplant pulmonar in regim de urgenta, a anuntat vineri institutia condusa de Sorina Pintea. Singurul spital acreditat pentru transplant pulmonar in Romania este Spitalul Sf. Maria din Bucuresti, acreditat in 2016, unde primele si singurele doua transplanturi s-au facut abia la doi ani dupa acreditare, in primavara lui 2018. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii cauta solutii pentru fetita care necesita urgent transplant pulmonar. Medic: Pacientii trebuie trimisi la AKH Viena, nu in Ungaria

Ministerul Sanatatii a reactionat la apelul disperat al unei mame a carei fetita are nevoie urgenta de transplant de plamani. S-a luat deja legatura cu mai multe clinici din Europa pentru ca fetita sa beneficieze de interventie, o varianta fiind Italia. Specialistii din sistem au explicat pentru Adevarul ca pacientii care au nevoie de transplant de plamani ar trebui operati in Viena, nu in alte state cu mai putina experienta.

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul de doze de vaccin gripal

Ministerul Sanatatii a incheiat demersurile pentru achizitia unui numar suplimentar de 300 000 doze vaccin gripal, care se adauga celor un milion de doze care au fost deja achizitionate pentru campania de vaccinare 2018-2019.

O tanara de 19 ani care gonea DROGATA prin centrul Capitalei, prinsa de politisti (FOTO)

O tanara de 19 ani care se afla sub influenta drogurilor a fost prinsa vineri seara de politisti, in timp ce gonea pe Splaiul Unirii, in Bucuresti. Potrivit Brigazii Rutiere, tanara conducea in jurul.

Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa in Capitala. Cum au depistat-o politistii

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasis.

Tanara de 19 ani care conducea sub influenta drogurilor, prinsa de politistii din Capitala

O tanara de 19 ani a fost prinsa de politisti, vineri seara, in timp ce conducea pe Splaiul Unirii, in Capitala, aflandu-se sub influenta drogurilor. Tanara a fost oprita in trafic pentru ca depasise.

Pustiul de 10 ani care si-a salvat familia din flacari. Incendiul a lasat zeci de oameni pe drumuri

Un foc devastator a lasat 70 de oameni pe drumuri si a lasat si cateva victime in urma. Un baiat de numai 10 ani a reusit sa-si salveze mama si pe un var in varsta de numai doi ani din flacari, scrie li.

Povestea medicului n vrsta de 106 ani care nu are de gnd sa se opreasca/ De multe ori oamenii ma ntreaba cum de am trait att de mult si eu le zic: Asta e doar noroc, nimic altceva

Dincolo de longevitate, ceea ce il diferentiaza pe Frankland este claritatea mintii sale. Acum scrie o lucrare despre modul in care a fost descoperita penicilina cu Fleming. De multe ori oamenii ma intreaba cum de am trait atat de mult si eu le zic: Asta e doar noroc, nimic altceva, spune medicul, potrivitCNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )