Libnet.ro
UNICEF

22:17

Ministerul Sanatatii a incheiat un contract cadru pentru achizitia de antibiotice

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii a incheiat un contract cadru pentru achizitia de antibiotice

Ministerul Sanatatii a finalizat licitatia pentru achizitia publica centralizata de medicamente antibiotice, lansata in noiembrie anul trecut de fostul ministru Vlad Voiculescu, si a atribuit furnizorilor contracte in valoare totala de 80,38 milioane de lei, fara TVA, pentru urmatorii doi ani, suma finala reprezentand jumatate din cuantumul maxim estimat la momentul deschiderii licitatiei, de 161,5 milioane de lei, anunta News. ro. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii a finalizat licitatia pentru achizitia centralizata de antibiotic

Ministerul Sanatatii a finalizat licitatia pentru achizitia publica centralizata de medicamente antibiotice, lansata in noiembrie anul trecut de fostul ministru Vlad Voiculescu, si a atribuit furnizorilor contracte in valoare totala de 80,38 milioane de lei, fara TVA, pentru urmatorii doi ani.

Ministerul Sanatatii va cumpara antibiotice de 80 de milioane de lei

Ministerul Sanatatii a finalizat licitatia pentru achizitia publica centralizata de medicamente antibiotice, lansata in noiembrie anul trecut de fostul ministru Vlad Voiculescu, si a atribuit furnizorilor contracte in valoare totala de 80,38 milioane de lei, fara TVA, pentru urmatorii doi ani, suma finala reprezentand jumatate din cuantumul maxim estimat la momentul deschiderii licitatiei, de 161,5 milioane de lei.

Ministerul Sanatatii va prelua un teren in Iasi pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta

Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120. 000 de metri patrati mp) in municipiul Iasi in scopul construirii Spitalului Regional de Urgenta, potrivit unei hotarari de guvern adoptate in sedinta de astazi.

Guvern: Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120.000 mp din Iasi pentru construirea unui spital regional de urgenta

Ministerul Sanatatii va prelua un teren de 120. 000 mp in municipiul Iasi in scopul construirii Spitalului Regional de Urgenta, potrivit unei hotarari de guvern adoptata in sedinta de joi. Terenul, aflat in domeniul public al municipiului Iasi, a trecut in domeniul public al statului roman, in noiembrie 2016, printr-o hotarare a Consiliului Local Iasi.

Primarul PSD Robert Negoita a suspendat temporar controversata licitatie de peste 5,8 milioane de euro pentru achizitia de echipamente de joaca in Sectorul 3

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita PSD), a suspendat vineri controversata licitatie de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban, echipamente de joaca si de fitness, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Primariei au precizat ca 'licitatia a fost suspendata temporar deoarece joi seara, cand era termenul limita pentru primirea de clarificari, un operator economic a transmis o astfel de cerere. Acesta este motivul pentru care am suspendat temporar licitatia pana ii vom raspunde operatorului. Nu exista nici un alt motiv. Licitatia va fi reluata in cateva zile, probabil la inceputul saptamanii viitoare.

Premierul i-a cerut ministrului sanatatii sa-i dea afara pe functionarii care s-au ocupat de procedurile pentru achizitia de vaccinuri antigripale

Premierul Mihai Tudose s-a rastit la ministrul Sanatatii, Florian Bodog, in timpul sedintei de Guvern, reprosand intarzierile in procedurile pentru vaccinurile antigripale. I-a cerut ministrului sanatatii sa-i dea afara pe functionarii care s-au ocupat de procedura de achizitie. Mihai Tudose l-a mai intrebat pe ministrul sanatatii cate tulpini are vaccinul antigripal care va fi achizitionat, intrebare care l-a pus in incurcatura. Cred ca trei tulpini, a spus Bodog.

Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a demis-o, joi, pe Amaliei Serban din functia de director general Directia generala de asistenta medicala si sanatate publica.

DEMITERE in scandalul vaccinurilor. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Pe fondul intarzierilor inregistrate la procedura de achizitie a vaccinului antigripal, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, anunta joi demiterea din functie a doamnei Amalia Serban, director ge.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )