Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministerul Sanatatii a publicat centrele de testare, in sprijinul celor care vor sa calatoreasca in Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Sanatatii a publicat centrele de testare, in sprijinul celor care vor sa calatoreasca in Grecia

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a publicat lista centrelor de testare pentru infectia cu SARS-CoV-2, pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa calatoreasca in Grecia. continuă pe Ziarul Bursa

OFICIAL. Lista centrelor de testare pentru romanii care vor sa mearga in Grecia si au nevoie de testul molecular pentru coronavirus

Ministerul Sanatatii a publicat lista centrelor de testare, adresele si telefoanele acestora, in conditiile in care, incepand de marti, toti cetatenii care vor intra in Grecia pe cale rutiera, pe la.

Lista celor 113 de centre unde romanii care vor sa mearga in Grecia se pot testa. Toate informatiile publicate de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a publicat duminica lista centrelor unde romanii care vor sa merga in Grecia se pot testa. Reamintim ca incepand cu 15 iulie pentru a intra in Grecia cu masina calatorii trebuie sa prezinte un test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore inainte de momentul intrarii pe teritoriul Republicii Elene,.

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee Liceele la care s-a intrat cu cea mai mare medie

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele admiterii la liceu 2020 a absolventilor de clasa a VIII-a. Acestea pot fi vazute pe admitere. edu. ro si la avizierele liceelor. Online, rezultatele pot fi vazute introducand codul pe care fiecare elev l-a primit de la scoala. Liceul unde s-a intrat cu cea mai mare medie este Colegiul National Sfantul Sava unde la specializarea Matematica- informatica ultima nota a fost 9. Pe Locul doi se afla Colegiul National Gheorghe Lazar unde la specializarea matematica- informatica ultima nota a fost 9.

Primaria Capitalei: Ministerul Sanatatii ne interzice sa testam gratuit bucurestenii, dar incurajeaza testarea lor de catre o firma privata, pe bani, in aglomeratie, in parcarea unui mall

Primaria Capitalei isi exprima consternarea in urma prezentarii de catre mass-media a unor imagini socante, care arata aglomeratia de la un centru privat de testare pentru COVID 19, organizat in sistem drive-in in parcarea unui mall bucurestean si afirma ca protesteaza in cel mai ferm mod cu putinta impotriva dublei masuri evidente practicate de Ministerul Sanatatii si Directia de Sanatate Publica DSP) in raport cu institutia noastra. De cealalta parte, reprezentantii Ministerului Sanatatii spun ca nu se interzice absolut nicio testare care se realizeaza in conformitate cu legislatia in vigoare.

Seful Comisiei ATI din Ministerul Sanatatii: Daca vom continua asa, vom ajunge intr-o situatie dramatica

Dorel Sandesc, presedintele Comisiei ATI din Ministerul Sanatatii, Dorel Sandesc, s-a declarat ingrijorat de evolutia epidemiei de COVID-19 in Romania. El spune ca este nevoie de masuri ferme si de pedepse in cazul in care regulile nu sunt respectate.

Primaria Capitalei acuza Ministerul Sanatatii ca practica o dubla masura in ceea ce priveste testarea de COVID-19

Ministerul Sanatatii interzice Primariei Capitalei sa testeze in mod GRATUIT bucurestenii, la Arena Nationala, in schimb incurajeaza testarea lor de catre o firma privata, PE BANI MULTI, in parcarea unui mall!, se arata intrr-un comunicat al primariei din 10 iulie.

Gabriela Firea face acuzatii: Ministerul Sanatatii manipuleaza! Avem paturi suficiente in spitale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca sunt dezinformari din partea Ministerului Sanatatii. Primarul spune ca spitalele din Bucuresti au paturi suficiente si nu intelege care e scopul acestor manipulari.

Primul efect direct al cresterii numarului de cazuri de COVID-19: MAE confirma ca autoritatile olandeze recomanda 14 zile de izolare la domiciliu celor care vin din Romania

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe confirma caautoritatile olandeze recomanda,incepand cu data de 9 iulie, cetatenilorcare se deplaseaza din Romania in Olanda sa se auto-izolezela.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3252 seconds )