Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere proiectul de reorganizare a institutiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere proiectul de reorganizare a institutiei

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica un proiect care prevede reorganizarea institutiei in vederea cresterii capacitatii administrative. Numarul maxim de posturi in institutie ajungand la 380, relateaza Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica un proiect de reorganizare a institutiei

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica un proiect de hotarare care prevede reorganizarea institutiei in vederea cresterii capacitatii administrative. Printre masuri se numara limitarea numarului maxim de posturi si o impartire diferita a activitatii secretarilor si subsecretarilor de stat.

Tragedia de la Timisoara Ministerul Sanatatii a trimis o Comisie de analiza la DSP si a dispus modificarea legislatiei: 33 de persoane inca sunt in spital, dar stabile

Ministerul Sanatatii a constituit o Comisie de analiza care urmeaza sa verifice activitatea directiei de sanatate publica Timis si a dispus modificarea legislatiei prin reintroducerea procedurii de certificare a conformitatii cu normele de igiena si sanatate publica de catre directiile de sanatate publica, in ceea ce priveste activitatile de utilizare a produselor biocide pentru dezinfectie, dezinsectie si deratizare in spatiile utilizate de populatie. De asemenea, potrivit Ministerului Sanatatii, in acest moment mai sunt 33 de persoane internate in spital, dar sunt stabile.

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta privind cazul de la Timisoara

Ministerul Sanatatii, prin Directia de Sanatate Publica Timis, a demarat o ancheta referitoare la cazul de la Timisoara, unde trei persoane dintr-un bloc, dintre care doi copii, au decedat, altele fiind.

Ministerul Sanatatii constituie un grup de lucru care sa identifice problemele legate de Programul national de vaccinare

Ministerul Sanatatii MS) anunta constituirea unui grup de lucru format din reprezentanti ai multor institutii, dar si ai pacientilor, care sa identifice, pana in 15 decembrie, problemele legate de functionarea Programului national de vaccinare si de campania de vaccinare antigripala gratuita si sa propuna solutii pentru remedierea lor, transmite News. ro.

Ministerul Sanatatii analizeaza Programul National de Vaccinare

Ministerul Sanatatii sustine ca s-a constituit o comisie de lucru care va analiza ce deficiente au a.

Ministerul Sanatatii cere rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si a caldurii la spitalele de copii Marie Curie si Robanescu. Mesajul pentru Primaria Capitalei

Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei sa rezolve de urgenta problema lipsei apei calde si a caldurii la Spitalul Marie Curie si la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae.

Ministerul Sanatatii: 28 de persoane spitalizate dupa deratizarea din Timisoara

Ministerul Sanatatii anunta ca, dupa deratizarea de la Timisoara, marti dimineata, erau internati 12 adulti si 16 copii, toti in stare buna, cu o evolutie favorabila.

Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si caldurii la spitalele Marie Curie si Robanescu: Gabriela Firea a oferit promisiuni solide ca dupa 15 noiembrie nu vor mai fi probleme

Ministerul Sanatatii solicita Primariei Capitalei rezolvarea de urgenta a lipsei apei calde si a caldurii la Spitalul Marie Curie si la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robanescu, mai ales ca vineri, 15 noiembrie, printr-un comunicat de presa, doamna Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, oferea promisiuni si garantii solide ca incepand cu acea data, la cele doua unitati spitalicesti nu vor mai fi astfel de probleme, arata institutia condusa de Victor Costache. Spitalele de copii Marie Curie si Robanescu, care au peste 400 de copii internati, raman din nou 48 de ore fara apa calda si caldura, dupa ce saptamana trecuta au stat 3 zile fara apa si caldura.

Ministerul Sanatatii anunta resuscitarea Programului national de vaccinare. Cand ajung ultimele doze de vaccin

La nivelul Ministerului Sanatatii va fi constituit un grup de lucru format din specialisti din mai multe domenii care, pana pe 15 decembrie 2019, au termen sa identifice problemele in functionarea Programului national de vaccinare si campaniei de vaccinare antigripala gratuita. Urmatoarele doze de vaccin pentru imunizarea copiilor vor fi livrate la sfarsitul lunii, conform informarii Ministerului Sanatatii.

Ministerul Sanatatii: 28 de persoane sunt spitalizate dupa deratizarea din Timisoara

In unitati medicale din Timisoara sunt internate, marti dimineata, 28 de persoane din blocul in care doi copii si o femeie au murit dupa efectuarea deratizarii, potrivit unei informari a Ministerului Sanatatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )