Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ministerul Transporturilor - investitie de peste 64 milioane lei in dezvoltarea Portului Tulcea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Transporturilor - investitie de peste 64 milioane lei in dezvoltarea Portului Tulcea

Ministerul Transporturilor vrea sa investeasca 64,24 milioane lei, inclusiv TVA, bani europeni, in dezvoltarea Portului Tulcea, potrivit unui proiect de Hotarare pentru aprobarea indicatorilor tehnico - economici ai investitiei. continuă pe Ziarul Bursa

STB are datorii de peste 200 de milioane de lei la ANAF. Explicatiile sefului companiei

Directorul STB, Andrei Creci, a declarat ca Societatea de transport a acumulat datorii la ANAF in valoare de peste 200 de milioane de lei, de aceea s-a garantat cu bunuri din patrimoniul institutiei pentru a putea achita, intr-un termen de 5 ani, aceasta suma.

Bugetul Ministerului Muncii, suplimentat cu 112 milioane lei pentru plata ajutoarelor de incalzire

Guvernul a suplimentat, vineri, bugetul Ministerului Muncii cu 112 milioane lei, bani care vor fi folositi pentru asistenta sociala si ajutoare de incalzire, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului Ionel Danca, conform Mediafax.

Blocul Operator Central de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti va fi redeschis in cadrul unui proiect de peste 71 de milioane de lei

Blocul Operator Central de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a fost dotat cu aparatura de ultima generatie, in cadrul unui proiect de peste 71 de milioane de lei si urmeaza a fi redeschis, dupa ce se vor preleva probe epidemiologice.

DIN CONTRIBUTIA DE 2% DIN CIFRA DE AFACERI A COMPANIILOR ENERGETICE ANRE a colectat 606 milioane lei

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a colectat, pana in prezent, 606 milioane de lei din contributia de 2% din cifra de afaceri a companiilor energetice, instituita prin OUG 1142018, a declarat, ieri, presedintele institutiei, Dumitru Chirita.

SCRISOARE DESCHISA CATRE PRIMUL MINISTRU Zilnic, copiii Romaniei merg peste 2 milioane de kilometri pe jos spre, si de la scoala! Iar cei care nu merg pe jos, isi risca viata la ocazie! SALVATI COPIII ROMANIEI!

SCRISOARE DESCHISA CATRE PRIMUL MINISTRU Zilnic, copiii Romaniei merg peste 2 milioane de kilometri pe jos spre, si de la scoala! Iar cei care nu merg pe jos, isi risca viata la ocazie! SALVATI COPIII.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )