Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministerului Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de tablete

Adevărul Adevărul,
Ministerului Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de tablete

Guvernul Romaniei a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020. Banii vor fi utilizati pentru achizitia de dispozitive electronice conectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate. Criteriile de repartizare vor fi stabilite prin ordin de ministru. continuă pe Adevărul

Ministerului Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de tablete conectate la internet

Guvernul Romaniei a adoptat o hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Educatiei cu suma de 150 de milioane de lei pentru anul 2020. Banii vor fi utilizati pentru achizitia de dispozitive electronice conectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate. Criteriile de repartizare vor fi stabilite prin ordin de ministru, in baza propunerilor unitatilor de invatamant preuniversitar de stat.

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 5 milioane lei pentru furnizarea de viziere

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, a scos la licitatie un acord-cadru pe 2 ani, estimat la 5 milioane lei, pentru furnizarea de viziere, potrivit unui anunt de participare publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Mai exact, institutia ar putea cumpara pana la 100. 000 de viziere, din policarboat, reutilizabila, cu greutatea maxima de 200 grame, in functie de necesitati. Pretul estimat pe viziera este 50 lei, firma care va oferi pretul cel mai mic fiind castigatorul.

Romania, ajutor umanitar de 16,5 milioane lei pentru Republica Moldova: 20 de camioane cu medicamente si dispozitive medicale au plecat miercuri spre Chisinau

20 de camioane cu medicamente, dezinfectanti, dispozitive medicale si materiale sanitare necesare asigurarii preventiei si tratarii afectiunilor asociate COVID-19 au plecat in aceasta dimineata din Bucuresti spre Chisinau, a anuntat miercuri Guvernul. Romania ofera un ajutor umanitar Republicii Moldova, in valoare de 16,5 milioane de lei, pentru a sprijini eforturile de limitare a raspandirii coronavirusului in tara vecina.

150 de milioane de lei pentru dispozitive electronice destinate elevilor din medii defavorizate

Ministerul Educatiei si Cercetarii a alocat 150 de milioane de lei pentru achizitia de dispozitive e.

Anisie: Elevii vor avea internet timp de doi ani si tablete. Vor fi alocate 150 de milioane de lei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a adus lamuriri cu privire la achizitia de tablete pentru elevii din medii defavorizate, ea spunand ca ei vor beneficia si de echipamente si de internet timp de doi ani, iar din Fondul de rezerva al Guvernului vor fi alocate 150 de milioane de lei, potrivit Mediafax. Tablete pentru elevi si masti pentru categoriile vulnerabile, achizitionate din Fondul de rezerva.

Cum arata OUG care prevede alocarea a 200 milioane lei pentru sprijinirea mass-media prin intermediul unei campanii de informare

Pe o perioada de 4 luni, incepand cu data de 15 mai 2020, Guvernul Romaniei difuzeaza contra cost, prin intermediul serviciilor mass-media, campanii de informare publica privind masurile de prevenire si limitare a raspandirii coronavirusului, se arata in OUG pentru organizarea unor campanii de informare publica in contextul pandemiei de coronavirus. Pentru aceasta campanie de informare va fi alocat un buget de 200 de milioane de lei, din care 55% se aloca pentru serviciile de programe de televiziune, 23% pentru furnizori media online, 12% pentru serviciile de programe de radiodifuziune, 1% pentru creatia si productia materialelor care vor fi difuzate in cadrul campaniilor de informare publica. Vezi varianta care urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial.

Spor de risc de 5,14 milioane de lei pentru personalul medical din Galati aflat in prima linie de lupta cu Covid-19

Suma este asigurata de Consiliul Judetean Galati si este in completarea bugetului suplimentar de 25 de milioane de lei alocat de institutiepentru achizitionarea de echipamente de protectie si materiale sanitare, pentru aparatura medicala sau pentru a caza personalul medical.

STUDIU IRES: Numarul elevilor care au acces limitat la laptop - de 3,6 ori mai mare decat evaluarea Ministerului Educatiei

Numarul elevilor care nu au acces sau au acces limitat la laptop, tableta, desktop e de peste 900. 000, de 3,6 ori mai mare decat evaluarea Ministerului Educatiei.

OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere de 10,7 milioane lei in primul trimestru al anului 2020

OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere de 10,7 milioane lei in primele trei luni ale anului, evolutia fiind influentata de triplarea costurilor de risc, in contextul epidemiei Covid-19.

Nicolae Robu, obligat sa achite o amenda de 10.000 de lei: Pentru ce sunt platiti cei 500 de oameni care lucreaza tocmai ca primarul sa poata semna linistit?

Amendat cu 10. 000 de lei pentru emiterea a doua autorizatii de construire cu incalcarea legii, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a contestat amenda in instanta. Robu s-a aparat pasandu-le responsabilitatea subalternilor. Judecatorii au mentinut, insa, amenda. Edilul anunta ca ii va da in judecata pe subordonatii care i-au garantat legalitatea actelor pentru care a fost amendat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )