Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul afacerilor europene despre Brexit: Toate variantele sunt deschise. Mizam pe Marea Britanie sa protejeze drepturile cetatenilor europeni

Hotnews Hotnews,
 Ministrul afacerilor europene despre Brexit: Toate variantele sunt deschise. Mizam pe Marea Britanie sa protejeze drepturile cetatenilor europeni

Ministrul afacerilor europene, George Ciamba, spune ca Bucurestiul este in strans contact cu toate institutiile europene in contextul crizei de la Londra dupa respingerea acordului Brexit de catre Parlament. El precizeaza ca mizeaza pe Regatul Unit sa protejeze drepturile cetatenilor europeni. continuă pe Hotnews

Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei intreprinde o vizita in Republica Moldova

La invitatia Ministrului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Tudor Ulianovschi, pe 17 ianuarie, in Republica Moldova, cu o vizita de lucru se va afla Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, Teodor Melescanu.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Un acord ar fi solutia cea mai buna. Romanii din Marea Britanie sa nu isi faca probleme

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, in cadrul unei declaratii de presa, ca UE si Romania sunt pregatite pentru orice scenariu legat de Brexit si a subliniat ca un acord pe aceasta tema ar fi de.

Ministrul Sanatatii, anunt despre vaccinurile antigripale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri ca stocurile de vaccin antigripal ar putea fi suplimentate daca sunt cereri din partea medicilor de familie si a Directiilor de Sanatate.

Ministrul Culturii, intrebat despre prezenta lui Adrian Severin la Ateneu:Ce voiati, sa stea pe scari?Ce a fost rau ca a stat in loja respectiva?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu, potrivit hotnews. ro.

Ministrul Culturii, ntrebat despre prezenta lui Adrian Severin la ceremonia de la Ateneu: Ce a fost rau ca a stat n loja respectiva? Ce voiati, sa stea pe scari?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul ministru de Externe Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat imediat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )