Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Agriculturii, la intalnirea cu agricultorii din Baragan: Despagubirile pentru seceta, acordate dupa 15 iunie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Agriculturii, la intalnirea cu agricultorii din Baragan: Despagubirile pentru seceta, acordate dupa 15 iunie

Fermierii romani vor primi despagubiri pentru culturile calamitate de seceta dupa data de 15 iunie. Acesta este anuntul facut de ministrul Agriculturii Adrian Oros, care a fost in vizita in Baragan marti, 26 mai. Ialomita se afla in acest moment pe primele locuri la nivel national in ceea ce priveste suprafetele distruse 100% de seceta severa. Din peste 140. 000 de hectare cultivate, aproximativ 130. 000 de hectare au fost compromise. continuă pe Adevărul

MINISTRUL AGRICULTURII ACUZA: Suprafetele afectate de seceta - doar jumatate din cele raportate de fermieri

Suprafetele calamitate de seceta raportate de fermieri nu sunt aceleasi cu cele constatate in teren, a declarat, ieri, Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Conform raportarilor fermierilor, pana in acest moment, peste 1,6 milioane de hectare de culturi agricole sunt calamitate de seceta, dar din verificarile realizate pana in prezent, sunt calamitate culturile de pe 914. 000 de hectare.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, despre seceta catastrofala din Romania: N-a mai fost de 50-60 de ani asa cum este acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 50-60 de ani. in acest context, ministrul Adrian Oros a precizat.

Ministrul Agriculturii: Seceta ca anul acesta n-a fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o seceta ca aceasta de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani si ca incearca sa-i obisnuiasca pe fermieri sa-si asigure culturile.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, se arata ingrijorat in ceea ce priveste seceta de anul acesta. Ministrul a declarat duminica intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o.

Ministrul Agriculturii: O seceta ca acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani

O seceta precum cea de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani, pana la aceasta ora fiind afectate 1,4 milioane de hectare de culturi, afirma ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Noi violente in Hong Kong, din cauza legislatiei pentru securitate nationala propuse de Beijing. Politia a facut scut in jurul Consiliului Legislativ si a dispersat multimea cu gaze lacrimogene si sute de arestari (VIDEO)

Politia din Hong Kong a folost gaze lacrimogene pentru a dispersa protestarii adunati in inima hubului financiar global, miercuri, si a arestat in jur de 240 de persoane, in conditiile in care manifestatiile.

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, pentru a obtine un medicament cu efecte halucinogene, a fost arestat pentru 30 de zile, a anuntat Politia Timis.

VIDEO Capsulele din plastic, solutia pentru restaurante gasita de un designer francez

Va fi acesta modul in care o masa la restaurant va arata in viitorul apropiat? Designerul francez Cristophe Gernigon vede capsusele sale din plastic drept o varianta pentru a proteja sanatatea clientilor, potrivit Fr24news.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )